HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καιρός με καταιγίδες και χαλάζι

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός με το σκηνικό να γίνεται πιο χειμωνιάτικο αν και η θερμοκρασία δεν θα πέσει. Ο καιρός άλλαξε από τις βραδινές ώ...

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός με το σκηνικό να γίνεται πιο χειμωνιάτικο αν και η θερμοκρασία δεν θα πέσει.
Ο καιρός άλλαξε από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου και από τα βορειοδυτικά, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.
Τα φαινόμενα αρχικά θα εντοπίζονται στο Βόρειο Ιόνιο, αλλά βαθμιαία και μέχρι το ξημέρωμα της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και κατά τόπους τη Μακεδονία.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επηρεαστούν τα περισσότερες ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, με τα φαινόμενα να έχουν κίνηση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.
Τις απογευματινές και κυρίως τις βραδινές ώρες της Τρίτης ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Αιγαίο, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών της Χαλκιδικής και των Σποράδων.
Εξαίρεση αποτελούν η Κρήτη και τα Νότια Δωδεκάνησα όπου τα φαινόμενα θα είναι περιορισμένα.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και σε μεμονωμένες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, αλλά μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.

Στο χάρτη του Meteo μπορείτε να δείτε σε ποιες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.