Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατάθεση ψυχής από την Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Ισοφαρίστηκε στο 96΄

Ιστορική μέρα για τα Καλάβρυτα, αφού η Α.Ε.Καλαβρύτων για πρώτη φορά στην 65χρονη ιστορία της έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στο Πρωτάθλημ...

Ιστορική μέρα για τα Καλάβρυτα, αφού η Α.Ε.Καλαβρύτων για πρώτη φορά στην 65χρονη ιστορία της έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στο Πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας.
Η Α.Ε.Κ. υποδέχτηκε στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων την ομάδα του ΑΡΗ Πατρών στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό, απέναντι σε μιά πολύ καλή και δυνατή ομάδα, πολύπειρη στην Α΄κατηγορία, που και φέτος έχει βάλει τον πήχη ψηλά.

Ο αγώνας
Με πολύ κόσμο στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου ο αγώνας ξεκίνησε στις 6μμ με διαιτητές τον κ. Φωκάς και βοηθούς τους Αβραμόπουλο και Διαλυνά. 
Τα Καλάβρυτα παρατάχθηκαν με τους Λέση, Βρεττό, Γκλαβά, Καραχάλιο, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλο (71΄Αντριόπουλος, Κουτρουμάνη (Μουτσάι 75΄) Σκιαδά, Γιαννόπουλο, Καλαμαρά και Κοσκινά (16΄λογω τραυματισμού ο Γ.Τσαβαλάς) .
Απουσίαζαν οι τραυματίες Ασπρούκος, Μενύχτας, Τζόβολος, Τζιαντομένικο, Σταματόπουλος και Φάκος, ο τιμωρημένος Δημητρόπουλος και ο Σταύρος Τσαβαλάς.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα. Σε ένα από αυτά και μόλις στο 16΄τραυματίστηκε ο Κοσκινάς και αντικαταστάθηκε αλλάζοντας τα πλάνα του Κωστή Βλάχου.
Ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση. Η Α.Ε.Κ. έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις και σε μία κέρδισε καθαρό πέναλτι σε χέρι που έκανε αμυνόμενος σε σουτ των Καλαβρύτων. Το πέναλτι εκτέλεσε ψύχραιμα και εύστοχα ο Μιχάλης Γιαννόπουλος γράφοντας στο 30΄το 1-0. Στο 41 διπλή ευκαιρία των φιλοξενουμένων με δυο εντυπωσιακές αποκρούσεις του Λέση.
Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο και όσο περνούσε η ώρα η πίεση που ασκούσαν οι φιλοξενούμενοι για την ισοφάριση ήταν πιο έντονη, αλλά η καλοστημένη και καλά οργανωμένη άμυνα των Καλαβρύτων, καθάριζε όλες τις φάσεις και με τον Λέση όπου χρειάστηκε να είναι εντυπωσιακός.
Και ενώ όλα έδειχναν οτι το τρίποντο το παίρνει η Α.Ε.Κ., ο διαιτητής Φωκάς "αρνούνταν" να σφυρίξει τη λήξη και στο 96΄με ένα ξερό σουτ έξω ο Παναγόπουλος του ΑΡΗ που είχε περάσει ως αλλαγή ισοφάρισε για την ομάδα της Πάτρας...

Συνθέσεις:
Α.Ε. Καλαβρύτων (Κ. Βλάχος-Ν. Παπαχριστόπουλος): Λέσης, Βρεττός, Γκλαβάς, Παπαγεωργίου, Καραχάλιος, Παπαδόπουλος (70’ Ανδρεόπουλος), Σκιαδάς, Καλαμαράς, Κοσκινάς (16’ λ.τ. Γ. Τσαβαλάς), Κουτρουμάνης (75’Μουτσάι), Γιαννόπουλος.


Άρης Πατρών (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Θεοδωρόπουλος (69’ Γκολφίνος), Λάτσης, Κωνσταντόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος (59’ Σταθόπουλος), Τσαρτόλιας (80’ Παναγόπουλος), Μητρόπουλος, Γράβαλος (80’ Ραμόπουλος).

Παραλειπόμενα
➤Πολύς ο κόσμος στις κερκίδες και εξαιρετική ατμόσφαιρα από μικρούς και μεγάλους που χειροκρότησαν την ομάδα πολλές φορές και ιδιαίτερα στο τέλος παρά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης.
➤Είναι ο πρώτος βαθμός και το πρώτο γκολ των Καλαβρύτων στην Α΄κατηγορία
➤Ο γιατρός Λάκης Νασιώτης και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων ήταν για άλλη μια φορά παρών ως γιατρός της ομάδας αλλά κυρίως ως οπαδός της. Μάλιστα κάλεσε όλους σε κινητοποίηση για την στήριξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. 
➤Πρώτη εμφάνιση για τον 16χρονο από τις Ακαδημίες τις Α.Ε.Κ. Ρέιντι Μουτσάι, ενώ στην αποστολή ήταν και ο 15χρονος Γιώργος Φλογεράς
➤Εξαιρετική ομάδα ο ΑΡΗΣ Πατρών, με καλό και δυνατό σύνολο και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Στο τέλος του παιχνιδιού διοίκηση και τεχνικό επιτελείο του ΑΡΗ ευχαρίστησαν την Α.Ε.Καλαβρύτων για την εξαιρετική φιλοξενία και δεσμεύτηκαν για ανταπόδοση. 
➤Ο πρώτος βαθμός της ομάδας των Καλαβρύτων αποτελεί ιστορικό γεγονός στην τοπική αθλητική ιστορία.
➤Το σημαντικό από το σημερινό παιχνίδι το πάθος των παικτών των Καλαβρύτων
➤Αξίζουν συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές (Νίκος Παπαχριστόπουλος και Κωστής Βλάχος), διοίκηση και φιλάθλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.