HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δέν έχει πιο κάτω για την Εθνική - 1-1 με το Λιχτενστάιν

Σε ένα παιχνίδι με μέτριο έως κάκιστο θέαμα, στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ, οι διεθνείς στάθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και αποχαιρετούν ...

Σε ένα παιχνίδι με μέτριο έως κάκιστο θέαμα, στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ, οι διεθνείς στάθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και αποχαιρετούν το όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020.  Τι κι αν (με σύμμαχο την τύχη) η Ελλάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δράστη τον Μασούρα, οι φιλοξενούμενοι την σόκαραν στο 85ο λεπτό πανηγύρισαν το πρώτο γκολ τους στο τουρνουά, που σήμανε και τον πρώτο τους βαθμό.
Όσο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα; Μετράει ντροπιαστικά αποτελέσματα. Ήττα από τα Νησιά Φερόε, από Λουξεμβούργο, από Λευκορωσία, από Σαουδική Αραβία, από Εσθονία, από Αρμενία και το βράδυ της Κυριακής (08/09) πρόσθεσε ένα ακόμα.
Ελλάδα (Γιον Φαν'τ Σιπ): Μπάρκας, Μπακάκης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τσιμίκας, Σάμαρης, Μπουχαλάκης (62' Ζέκα), Φετφατζίδης (68' Παυλίδης), Βρουσάι, Μασούρας (87' Γιαννούλης), Κουλούρης.
Λιχτενστάιν (Κόλβιντσον): Μπούχελ, Γκοπέλ, Κάουφμαν, Μαλίν, Βίεζερ, Σαλάνοβιτς, Μ. Μπούχελ, Μέιερ, Γκούμπσερ (56' Γιλντίζ), Χάσλερ, Ρεχστέινερ (Χόφερ).
από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.