HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

H Ελλάδα ζητά από την FIA πέντε διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου το 2020

Λίγες ημέρες μετά την συνάντηση εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), ανακοινώθηκε ότι, η χώρα μας ζητά από...

Λίγες ημέρες μετά την συνάντηση εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), ανακοινώθηκε ότι, η χώρα μας ζητά από την Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA), όχι ένα, αλλά πέντε διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του Ράλι Ακρόπολις και του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις για το 2020.
Η περασμένη Τετάρτη (31/7) ήταν η καταληκτική ημερομηνία της FIA, προς τους εκπροσώπους (delegates) κάθε χώρας, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος διοργάνωσης διεθνών αγώνων αυτοκινήτου στην επικράτειά τους. Οι διεθνείς αγώνες τους οποίους αιτήθηκε η ΟΜΑΕ είναι οι ακόλουθοι:
•  Ράλι Ακρόπολις
•  Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις (Sporting και Regularity)
•  Ράλι ΔΕΘ
•  Ανάβαση Διονύσου
•  Ανάβαση Πηλίου
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων του 2020 δεν έχουν οριστικοποιηθεί και θα προκύψουν αργότερα φέτος, βάσει του προγραμματισμού της FIA για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.