HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Ο ΠΑΟΚ άγγιξε την πρόκριση αλλά...

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ, έκανε τεράστια εμφάνιση μέσα στο Άμστερνταμ και κτύπησε στα ίσια την πρόκριση μέσα στο σπίτι των Ολλα...

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ, έκανε τεράστια εμφάνιση μέσα στο Άμστερνταμ και κτύπησε στα ίσια την πρόκριση μέσα στο σπίτι των Ολλανδών, αλλά ο απίθανος Άγγλος διαιτητής Κρεγκ Πόουσον του έκλεψε το εισιτήριο για τα play-offs του Champions League.
Έδωσε τρία πέναλτι στους Ολλανδούς και ειδικά το 3ο ήταν το λιγότερο αστείο. Και στο τέλος δεν έδωσε ένα καθαρό χέρι του Ντεστ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Άγιαξ, με το οποίο θα είχε ο ΠΑΟΚ μια τελευταία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ενώ βιάστηκε να σφυρίξει το φινάλε παρότι υπήρχαν κι άλλες καθυστερήσεις που έγιναν μέσα στις καθυστερήσεις
Το τελικό 3-2 υπέρ του Άγιαξ ήταν μια ευγενική χορηγία του Πόουσον, αλλά παρά την πίκρα του άδικου αποκλεισμού μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση της ομάδας.
από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.