HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Δεν είχε τύχη ο ΠΑΟΚ - 2-2 με τον ΑΓΙΑΞ

Για να μπεις στους ομίλους του Champions League χρειάζεται να έχεις και λίγο τύχη. Ο ΠΑΟΚ δεν την είχε στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ στην Τ...

Για να μπεις στους ομίλους του Champions League χρειάζεται να έχεις και λίγο τύχη. Ο ΠΑΟΚ δεν την είχε στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ στην Τούμπα, δέχθηκε δύο γκολ από κόντρες και έτσι η πρώτη μάχη της Τούμπας έληξε ισόπαλη 2-2.
Έτσι ο Δικέφαλος θα πρέπει να κερδίσει μέσα στο Άμστερνταμ για να προχωρήσει στα play-offs του Champions League ή να κυνηγήσει ισοπαλία από 2-2 και πάνω.
Ο Αμπέλ Φερέιρα παράταξε τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-4-2 όπως σε όλη την προετοιμασία και με το σχήμα που είχε δοκιμάσει στα τελευταία φιλικά, με Ελ Καντουρί και Εσίτι στα χαφ.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, όταν έχασες κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχει και ένα τρίτο γκολ, αλλά τελικά στο πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 2-2 δίνοντας ένα προβάδισμα για πρόκριση στον Άγιαξ, που έχει τη ρεβάνς στην έδρα του την προσεχή Τρίτη 13 Αυγούστου.
Διαιτητής: Βίντσιτς (Σλοβενία)
Κίτρινες: Μάτος, Μαζραουί

ΓΚΟΛ: 10’ Ζιγιές, 32’ Άκπομ, 39’ Μάτος, 57’ Χούντελαρ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Μπίσεσβαρ , Ζαμπά (79’ Στοχ), Πέλκας (64’ Λημνιός), Άκπομ.

Άγιαξ (Τεν Χαγκ): Ονανά, Μαρτίνες, Σουρς, Ταλιαφίκο, Φέλτμαν, Φαν Ντε Μπεκ, Μπλιντ, Μαζραουί (82’ Μάριν), Ζίγιες (82’ Νέρες), Τάντιτς, Ντόλμπεργκ (33’ Χούντελαρ).

από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.