HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ημέρα μνήμης στην Ηρωίδα Καλαβρυτινή Μάνα

Όπως κάθε χρόνο, παραμονές της Παναγίας, έτσι και σήμερα Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019, στις 9:30 το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Καλαβρύτ...

Όπως κάθε χρόνο, παραμονές της Παναγίας, έτσι και σήμερα Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019, στις 9:30 το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Καλαβρύτων, τελέσθηκε το καθιερωμένο μνημόσυνο, στη μνήμη της αλησμόνητης, ηρωίδας, Καλαβρυτινής μάνας. Το μνημόσυνο τελείται ανελλιπώς την ίδια μέρα από το 1985 σε συνεργασία της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας και του Δήμου Καλαβρύτων.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο τέως Δήμαρχος κ. Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος κ. Χουλιάρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Βαζαίος, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σωτήρης Τσενές, ο βοηθός Δημάρχου κ Μαγκαφάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ Ερμείδης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Καλαβρύτωνκ. Παπαδάτου, ο Πρόεδρος Συλλόγου Δρυμοτών κ. Χριστοδουλόπουλος, ο εκδότης της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" και του kalavrytanews, κ Κυριαζής και πλήθος κόσμου.
Άκρως συγκινητική και καθηλωτική ήταν η ομιλία της κ. Βίβιαν Σταθούλιας – Στεφάνου, που ορφάνεψε την αποφράδα εκείνη μέρα της 13ης Δεκέμβρη του ΄43 και με πολύ γλαφυρό τρόπο μας μετέφερε εικόνες και μνήμες της μεγάλης τραγωδίας των Καλαβρύτων (ολόκληρη την ομιλία θα την δείτε σε βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.