Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Εγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ

Τα εγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ στην Λυκούρια, στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7:45 μ.μ. με αγια...

Τα εγκαίνια του γηπέδου μπάσκετ στην Λυκούρια, στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7:45 μ.μ. με αγιασμό από τον πάτερ Γεώργιο και φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ Λυκούριας και Καρνέσι.
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να τιμήσει με την παρουσία του ένα πάγιο αίτημα των νέων της Λυκούριας, την δημιουργία ενός γηπέδου μπάσκετ.
Χάρη στις ενέργειες του Συλλόγου Λυκουριωτών και κυρίως του προέδρου Σωκράτη Μούσιου αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Σοφοκλή Κοντογιάννη το όνειρο έγινε πραγματικότητα.
Μετά τον αγιασμό και τις ευχές του πάτερ Γεωργίου, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Λυκουριωτών, Σωκράτης Μούσιος ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του καθώς επίσης και όλους όσους δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα το έργο.
Αμέσως μετά ευχαρίστησε το χωριό Καρνέσι και τον πρόεδρο του Συλλόγου Καρνεσιωτών, Σπήλιο Μπαλαφούτα που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στον φιλικό αγώνα που διεξάχθηκε μεταξύ των δύο χωριών.
Για την ιστορία, νικητής ήταν η Λυκούρια.
περισσότερες φωτό στο https://lykouriablog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.