HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με τρεις μέρες λειτουργίας την εβδομάδα η Τράπεζα Πειραιώς στην Κλειτορία

Νέα πολιτική για την λειτουργία των υποκαταστημάτων των Τραπεζών για περικοπές εξόδων. Η νέα πολιτική που θα εφαρμόσουν είναι το κλείσιμο...

Νέα πολιτική για την λειτουργία των υποκαταστημάτων των Τραπεζών για περικοπές εξόδων. Η νέα πολιτική που θα εφαρμόσουν είναι το κλείσιμο καταστημάτων, ή περικοπές στην λειτουργία τους.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kalavrytanews.com, η Τράπεζα Πειραιώς που διατηρεί δύο καταστήματα στο Δήμο Καλαβρύτων σε Καλάβρυτα και Κλειτορία, στον νέο σχεδιασμό της, διατηρεί την λειτουργία του καταστήματος στην πόλη των Καλαβρύτων και μειώνει την λειτουργία του καταστήματος Κλειτορίας σε τρεις (3) μέρες, από το πενθήμερο που λειτουργεί έως σήμερα χωρίς όπως εσφαλμένα έχει διαρρεύσει για οριστικό κλείσιμό της.
Ακόμα όμως και μείωση των ημερών λειτουργίας της αποτελεί μεγάλο πρόβλημα αφού το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα μιας ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετεί, τόσο τους επιχειρηματίες, όσο και τους συνταξιούχους αλλά και αγρότες της ευρύτερης περιοχής.

Πολιτικό ζήτημα.
Το ζήτημα δεν είναι όμως μόνον τραπεζικό αλλά κυρίως πολιτικό και απαιτείται πολιτική-νομοθετική παρέμβαση, της κεντρικής εξουσίας, για την προστασία κάθε αυθαίρετης απόφασης (όπως του κάθε τραπεζίτη) που υποβαθμίζουν ορεινές και άγονες περιοχές.
Και επειδή το ζήτημα είναι κυρίως πολιτικό, φρόντισαν ορισμένοι να διαρρεύσουν το οριστικό κλείσιμο του καταστήματος Κλειτορίας, για να εμφανιστεί μετά η ήδη αποφασισμένη τριήμερη λειτουργία του ως αποτέλεσμα πιέσεων.

Το πρόβλημα και με το τριήμερο παραμένει    
Η "Πειραιώς", έχει αντικαταστήσει την πρώην "Αγροτική" και εξυπηρετεί τον κόσμο που ζεί και δραστηριοποιείται στην άγονη γραμμή πάνω από σαράντα χρόνια και η υποβάθμισή του με μειωμένη λειτουργία θα αποτελέσει πλήγμα.
Αναλυτικό ρεπορτάζ, στην εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Αυγούστου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.