HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρομερός ο Λιούις Χάμιλτον στην Ουγγαρία

Ένας τρομερός Λιούις Χάμιλτον με εκπληκτική οδήγηση και εμπνευσμένη στρατηγική κερδίζει στην Ουγγαρία με 2ο τον Μαξ Φερστάπεν και 3ο τον ...

Ένας τρομερός Λιούις Χάμιλτον με εκπληκτική οδήγηση και εμπνευσμένη στρατηγική κερδίζει στην Ουγγαρία με 2ο τον Μαξ Φερστάπεν και 3ο τον Σεμπάστιαν Φέτελ! Ένας καταπληκτικός αγώνας. Μείνετε συντονισμένοι για την αναλυτική περιγραφή.
Ο Λιούις Χάμιλτον έκλεψε τη νίκη από τον Μαξ Φερστάπεν, στο Ουγγρικό Grand Prix τέσσερις γύρους πριν το τέλος του αγώνα, μετά από μια απόφαση στρατηγικής από την ομάδα της Mercedes Formula 1. Βεβαίως ο Χάμιλτον εκμεταλλεύτηκε την στρατηγική και οδήγησε εκπληκτικά και κέρδισε δίκαια τον αγώνα δείχνοντας σε όλους για ποιο λόγο βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Μπότας ξεκίνησε αγχωμένος τον αγώνα, δεν μπόρεσε να κρατήσει την 2η θέση, ακούμπησε με τον Χάμιλτον και μετά με τον Λεκλέρ και κατάστρεψε την μπροστινή του αεροτομή αλλά και τον αγώνα που έκρινε το μέλλον του. Τερμάτισε μόλις 8ος.

Ο Μαξ Φερστάπεν το πάλεψε. Ήταν εξίσου γρήγορος με τον Λιούις με τα μεσαία ελαστικά αλλά πιο αργός με τα σκληρά και αυτό έπαιξε ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Στο τέλος έκανε άλλο ένα πιτ στοπ και έβαλε μαλακά για να κάνει έναν ταχύτερο γύρο που του έδωσε το ρεκόρ γύρου και έναν ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα. Η 2η θέση ήταν ότι καλύτερο μπόρεσε και όπως είπε και ο ίδιος στο τέλος ήταν καλή.

Οι δύο Ferrari απογοήτευσαν και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν τον ρυθμό των δύο πρώτων. Αν και ο Λεκλέρ είχε καλό ρυθμό, ο Φέτελ με καλύτερη στρατηγική, τον έφτασε και τον πέρασε στους τελευταίους γύρους του αγώνα τερματίζοντας στο βάθρο. Ξεκάθαρα πρέπει η Ferrari να βρει λύσεις στα προβλήματα που την ταλανίζουν ώστε να πλησιάσει σε απόδοση τις Mercedes αλλά και την Red Bull που ξεκάθαρα πλέον δεν μπορεί πια να φτάσει. Ο Λεκλέρ με την 4η θέση πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από τους ανθρώπους της Ferrari για την στρατηγική που ακολούθησαν στο δικό του μονοθέσιο.

Την 5η θέση τερμάτισε ο πολύ σταθερός Κάρλος Σάινθ πιστοποιώντας την βελτίωση του μονοθεσίου της McLaren ενώ ο τιμ-μέιτ του Λάντο Νόρις, βρέθηκε και αυτός στους βαθμούς με μια πολύ καλή 9η θέση.

Στην 6η θέση ο Πιερ Γκασλί που δεν πείθει καθώς υπολείπεται σε κάθε αγώνα από τον Μαξ Φερστάπεν. Προβλέπουμε να τον αντικαθιστά σύντομα ο Κβιατ.
Ο Μεγάλος Κίμι παραμένει ταχύτατος αν και δεν φάνηκε σε όλο τον αγώνα, στο τέλος βρέθηκε στην 7η θέση ενώ και αυτός -όπως ο Μαξ Φερστάπεν- έχει εκμηδενίσει τον τιμ μέιτ του Τσιοβινάτζι που τερμάτισε προτελευταίος στην 18η θέση...
Την 10άδα έκλεισε ο Άλμπον δίνοντας έναν βαθμό στην Toro Rosso.
από: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.