HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πούντας - Καλαβρύτων: "Καλωσήρθατε" στον σκουπιδότοπο

Μπορεί να μαζεύτηκαν τα σκουπίδια στην πόλη του Αιγίου, στα περίχωρα όμως βρίσκονται τουλάχιστον 5.000 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους...

Μπορεί να μαζεύτηκαν τα σκουπίδια στην πόλη του Αιγίου, στα περίχωρα όμως βρίσκονται τουλάχιστον 5.000 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους.

Αν εξαιρέσουμε τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, της πόλης του Αιγίου, ολόκληρη η υπόλοιπη Αιγιάλεια, έχουν πνιγεί στα σκουπίδια. 
Η δυσοσμία είναι ανυπόφορη, ενώ έχουν ήδη καταγραφεί και τα πρώτα κρούσματα ασθενειών, που προέρχονται από τσίμπημα μολυσμένων εντόμων.
Παρά τους πανηγυρισμούς της Δημοτικής αρχής Αιγίου και τις ευχαριστίες προς τον Υπουργό Εσωτερικών και προς 2 Αχαιούς βουλευτές της ΝΔ για την... λύση που δόθηκε στην Αιγιάλεια και την μεταφορά των σκουπιδιών στην Κοζάνη, το μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων, παραμένει. Μπορεί να μαζεύτηκαν τα σκουπίδια στην πόλη του Αιγίου στα περίχωρα βρίσκονται τουλάχιστον 5.000 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους.

Πρόβλημα και προς τα Καλάβρυτα
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους κατοίκους της Αιγιάλειας, αλλά και για τα Καλάβρτυτα. Ο κεντρικός οδικός άξονας των Καλαβρύτων προς την Ολυμπία οδό, από τα όρια του Δήμου Καλαβρύτων με την Αιγιάλεια, όγκοι σκουπιδιών, δημιουργούν αποκρουστική εικόνα, αλλά κυρίως σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους.
Οι φωτογραφίες είναι της Κυριακής 11 Αυγούστου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.