HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλημμύρισε φουστανέλα η Κλειτορία και τα Καλάβρυτα

Ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα στην Κλειτορία και ολοκληρώθηκε προχθές Σάββατο στα Καλάβρυτα το 17ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα. Και την...

Ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα στην Κλειτορία και ολοκληρώθηκε προχθές Σάββατο στα Καλάβρυτα το 17ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα. Και την φετινή συνάντηση - συναπάντημα με επίκεντρο του εορτασμού τα χορευτικά και την παράδοση του τόπου διοργάνωσε ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων.
Στην εκδήλωση στην Κλειτορία την Παρασκευή συμμετείχαν 17 χορευτικά συγκροτήματα με πάνω από 300 χορευτές ο οποίοι, με τις παραδοσιακές φορεσιές τους, κατέκλυσαν Καλάβρυτα και Κλειτορία
Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Καρράς, ο Αντισήδαρχος Δημήτρης Χουλιάρας, ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Δημήτρης Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος των σπηλαίων Καστριών και δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Δουκλιάς, ο τ. Βουλευτής και Νομάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Μιχαλόπουλος Ασημάκης, η δημοτική σύμβουλος Ευτυχία Παπαναγιώτου ,ο νεοεκλεγείς Δημοτικός σύμβουλος Θεοχάρης Σπύρος, ο Βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Φίλιας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν ,ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης, η πολιτευτής της ΝΔ Ασπασία Ρηγοπούλου, ο Αντιδήμαρχος του Αγ Δημητρίου Αττικής και πρόεδρος του Συλλόγου Σοποτού κ Σούλης Σοφιανόπουλος ο αντιπρόεδρος των Κλειτορολευκασίων της Πάτρας Αργύρης Αγγελόπουλος ,ο Πρόεδρος των Κλειτορίων της Αθήνας Γιώργος Παπασωτηρίου και άλλο πολλοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.