Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ. Παπαδόπουλος: Συγχαίρω παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς - Αρωγός ο Δήμος στην προσπάθειά τους

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ανώτατα & ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στα οποία οι μαθητές των λυκείων  του δήμου μας ...

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ανώτατα & ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στα οποία οι μαθητές των λυκείων  του δήμου μας είχαν και φέτος σημαντικές επιτυχίες, θα ήθελα να συγχαρώ τους επιτυχόντες και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και να είναι δυνατοί στο καινούργιο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή τους.  Συγχαίρω επίσης τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας για την συνεισφορά τους στις επιτυχίες των παιδιών μας. 
Για όσους δεν τα κατάφεραν,  να γνωρίζουν ότι η ζωή και οι ευκαιρίες είναι μπροστά και δεν τελειώνουν. Η πρόσκαιρη "αποτυχία" πρέπει να τους πεισμώσει και να τους δώσει μεγαλύτερη δύναμη. Κάθε άνθρωπος είναι σημαντικός και μοναδικός και η κοινωνία προσβλέπει και στηρίζεται σε όλους. 
Στους γονείς εύχομαι να είναι δυνατοί για να μπορούν να στηρίζουν τα παιδιά τους.
Από την πλευρά του ο δήμος Καλαβρύτων θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθειά τους. 
Αθανάσιος Παπαδόπουλος
Δήμαρχος Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.