HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δωρεά τροφίμων στο Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος»

Σε μια ακόμα προσφορά αγάπης προέβη χθες, Δευτέρα 15 Ιουλίου, ο κ. Πέτρος Αναγνωστάκης, ο οποίος κατά καιρούς στηρίζει και ενισχύει ...

Σε μια ακόμα προσφορά αγάπης προέβη χθες, Δευτέρα 15 Ιουλίου, ο κ. Πέτρος Αναγνωστάκης, ο οποίος κατά καιρούς στηρίζει και ενισχύει τα Ιδρύματα της καθ' ημάς Ιεράς Μητροπόλεως. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αναγνωστάκης επισκέφθηκε το Αίγιο και παρέδωσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων υπέρ του Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας «Αγάπης Μέλαθρον - Ο Άγιος Χαράλαμπος». 
Η Ιερά Μητρόπολή μας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς τον κ. Πέτρο Αναγνωστάκη, ο οποίος συνεχώς εκδηλώνει την αγάπη του προς τους απομάχους της ζωής που βρίσκουν προστασία και θαλπωρή στο Ίδρυμα. Η προσφορά του είναι ιδιαιτέρως σημαντική, εάν αναλογιστούμε τη δύσκολη οικονομική περίοδο την οποία διερχόμεθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.