HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καστριώτης Παναγιώτης Γκλαβάς στην Α.Ε.Καλαβρύτων

ο Προπονητής της ομάδας Κωστής Βλάχος υποδέχεται τον Παναγιώτη Γκλαβά  Την απόκτηση του 20χρονου, ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη ...

ο Προπονητής της ομάδας Κωστής Βλάχος υποδέχεται τον Παναγιώτη Γκλαβά 
Την απόκτηση του 20χρονου, ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Γκλαβά, ανακοίνωσε η Α.Ε.Καλαβρύτων, η οποία συνεχίζει την ενίσχυσή της ενόψει της συμμετοχής της, τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΑ. Ο Παναγιώτης Γκλαβάς κατάγεται από τα Καστριά Καλαβρύτων και αποτελεί μια πολύ σημαντική και αξιόπιστη προσθήκη για την ομάδα των Καλαβρύτων. 

Η Ανακοίνωση της Α.Ε.Καλαβρύτων
Η Α.Ε.Καλαβρύτων ανακοινώνει την προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του 20χρονου μεσοαμυντικού Παναγιώτη Γκλαβά.
Ο υψηλόσωμος ταλαντούχος μεσοαμυντικός, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην «Φλόγα» Ροδιάς, με γεμάτες αγωνιστικές χρονιές και συνεχή αγωνιστική πρόοδο, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας του.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων, με την σημαντική αυτή προσθήκη ενδυναμώνει περισσότερο και παράλληλα συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Παναγιώτης Γκλαβάς δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.  
Το καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Α.Ε.Καλαβρύτων και του ευχόμαστε υγεία και κάθε καλό σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο   
Ο Παναγιώτης Γκλαβάς με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας κ. Παρασκευή Γούσα
με τον έφορο της Α.Ε.Κ. Κώστα Σακκελαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.