Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη Πυρκαγιά στην Τανάγρα

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τανάγρα Βοιωτίας το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιουλίου σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική. Η φω...

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τανάγρα Βοιωτίας το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιουλίου σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική. Η φωτιά είναι μεγάλη ενώ οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο έχουν ήδη αυξηθεί.
Μάλιστα, αποφασίστηκε να γίνει προληπτική απομάκρυνση 2 ανθρώπων από την Ιερά Μονή Τσάτσαρη Προφήτη Ηλία.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική την πυρκαγιά του δήμου Τανάγρα, επιχειρούν 92 πυροσβέστες, 29 οχήματα, 8 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα και 1 ελικόπτερο συντονιστικό.
Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις είναι: 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 32 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Συνδράμουν 6 υδροφόρα οχήματα και 2 ερπυστριοφόρα οχήματα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για πυρκαγιά που εξελίσσεται σε δασική έκταση, ενώ η φωτιά πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.