HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεκάδες Εγκλωβισμένα Αυτοκίνητα στο Δρέπανο

Δεκάδες αυτοκίνητα και εκατοντάδες πολίτες εγκλωβίστηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή του Δρεπάνου,  αφού ξεχείλισαν χείμαρροι λόγω της έντ...

Δεκάδες αυτοκίνητα και εκατοντάδες πολίτες εγκλωβίστηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή του Δρεπάνου,  αφού ξεχείλισαν χείμαρροι λόγω της έντονης βροχής!
Στην περιοχή έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Άμεσα έσπευσε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Νεότερη ενημέρωση:
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΑΧΑΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ  ΠΡΟΣ ΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ 
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.