HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κιάτο: Έθαψε στον κήπο τη μητέρα του για να παίρνει τη σύνταξή της

Συγκλονίζει την ευρύτερη περιοχή του Κιάτου το στυγερό έγκλημα ενός μητροκτόνου, ο οποίος αφού σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα του, στη συνέχε...

Συγκλονίζει την ευρύτερη περιοχή του Κιάτου το στυγερό έγκλημα ενός μητροκτόνου, ο οποίος αφού σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα του, στη συνέχεια την έθαψε στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος του Κιάτου. Η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από τον Νοέμβριο ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τους οικείους της λίγες μέρες αργότερα.
Οι Αρχές εξετάζοντας ενδελεχώς την υπόθεση εξαφάνισης της κατόρθωσαν σήμερα να βρουν τι κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της.
Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να κάνουν έρευνα στο χώρο. Στο πίσω μέρος της αυλής εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το korinthostv.gr, ο δράστης ομολόγησε στους αστυνομικούς πως την έθαψε γιατί δεν είχε χρήματα και ήθελε τη σύνταξη.
Μέχρι αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται Αστυνομία και εισαγγελέας οι οποίοι κρατούν και ανακρίνουν τον γιο της άτυχης ηλικιωμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.