HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΝΔΑΛΟΣ: Η εορτή της Αγίας Κυριακής

Πίστη και πάθος για τον Κάνδαλο και την Αγία Κυριακή από μικρούς κ μεγάλους Κανδαλιωτες και συμπατριώτες,από πιστούς φίλους των εκδηλ...

Πίστη και πάθος για τον Κάνδαλο και την Αγία Κυριακή από μικρούς κ μεγάλους Κανδαλιωτες και συμπατριώτες,από πιστούς φίλους των εκδηλώσεων μας αναγνωρίζοντας την φυσική ομορφιά και την μοναδική τάξη του χωρίου μας.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος δεν θα μπορούσε να λείπει μιας και η ιδιαίτερη σχέση του και η αγάπη του για τον Κανδαλο είναι έκδηλη από πολλά χρόνια πριν.
Γλυκά και μεζέδες που ετοιμάζει παραδοσιακά η Κα Βάσω Χρυσοπούλου σύζυγος του πρόεδρου μας κερνιούνται στην πλατεία καθολη την διάρκεια της ημέρας μιας και το τραπέζι ξεστρώνεται αργά την νύχτα!
Κι όλα αυτά πάντα υποκεινουμενα από τον γνωστό παθιασμένο αφανή ήρωα και πρόεδρο του Κανδαλου Τάκη Χρυσόπουλο που φροντίζει το κάθε σημείο του χωριού περισσότερο και από το σπίτι του και ενώνει τους συγχωριανούς σαν μια οικογένεια!
Βοήθεια σε όλους η Αγία Κυριακή και πάντα τέτοια με υγεία για να βρίσκουμε λόγους συνάντησης στο χωριό!
Οι φρεσκομπαμπαδες και μαμάδες Κανδαλιωτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.