Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Κοσκινάς στην Α.Ε.Καλαβρύτων

Την δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της, ανακοίνωσε η Α.Ε.Καλαβρύτων, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον ταλαντούχο, υψηλόσωμο μεσοεπιθετικ...

Την δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της, ανακοίνωσε η Α.Ε.Καλαβρύτων, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον ταλαντούχο, υψηλόσωμο μεσοεπιθετικό, Δημήτρη Κοσκινά.
Ο 19χρονος, ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στην Δόξα Ελαιώνα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των Καλαβρύτων στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.
Η ανακοίνωση της Α.Ε.Καλαβρύτων έχει ως εξής:
Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Κοσκινά. Ο 19χρονος παίκτης, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα της Δόξας Ελαιώνα, ως βασικός, σημειώνοντας εντυπωσιακή εξέλιξη στην πορεία του, και μάλιστα την περασμένη σεζόν, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Η Διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε καλό.
Η διοίκηση της ομάδας των Καλαβρύτων, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό της για το Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα τουλάχιστον δύο μεταγραφές που θα ενδυναμώσει σημαντικά το ήδη αξιόμαχο σύνολο της ομάδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.