HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανατροπή και τέταρτη έδρα της Ν.Δ. στην Αχαΐα

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η κατανομή των εδρών στην Αχαΐα, τόσο σε επίπεδο κομμάτων, όσο και μεταξύ υποψηφίων. Στο 96% της ενσωμά...

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η κατανομή των εδρών στην Αχαΐα, τόσο σε επίπεδο κομμάτων, όσο και μεταξύ υποψηφίων. Στο 96% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων η μάχη των εδρών είχε ως εξής:
Για την Ν.Δ.: Πρώτος σε ψήφους όπως ήταν αναμενόμενο, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 52.145 ψήφους, ενώ δεύτερος έρχεται ο Άγγελος Τσιγκρής με 14.540 ψήφους και τριτος ο Ανδρέας Κατσανιώτης με 14.127 ψήφους. Στην τέταρτη και εκλόγιμη θέση έρχεται ο Ιάσονας Φωτήλας με 12.719 ψήφους, ενώ στην πέμπτη θέση είναι η Χριστίνα Αλεξοπούλου με 10.005 που θα περιμένει με αγωνία την απόφαση του νέου πρωθυπουργού, ποια έδρα θα επιλέξει να κρατήσει για να δει αν θα μπει στη νέα Βουλή.

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας εκλέγεται αυτοδικαίως ως πρόεδρος του κόμματος, ενώ στην δεύτερη και τρίτη εκλόγιμη θέση βρίσκονται η Σία Αναγνωστοπούλου και ο Κώστας Μάρκου. Το μεγάλο θρίλερ της βραδιάς αφορά στην «μονομαχία» μεταξύ του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου και του Γιώργου Κυριακόπουλου καθώς οι δύο υποψήφιοι διεκδικούν την τρίτη έδρα, σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας επιλέξει μια άλλη εκλογική περιφέρεια.

Στο ΚΙΝΑΛ την μοναδική έδρα στην Αχαΐα, λαμβάνει ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος εκλέγεται αυτοδικαίως.

Στο ΚΚΕ εκλέγεται ο Νίκος Καραθανασόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.