HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα οι «Ταξιδευτές της Πρόζας» για φιλανθρωπικό σκοπό

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 με ώρα έναρξης 8:45 μμ.η θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές της Πρόζας» παρουσιάζει το έργο «Ούτε Γάτα, Ούτε Ζημιά», ...

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 με ώρα έναρξης 8:45 μμ.η θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές της Πρόζας» παρουσιάζει το έργο «Ούτε Γάτα, Ούτε Ζημιά», των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Καλαβρύτων.
Η είσοδος είναι δωρεάν με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων.Καλούμε τους κατοίκους και τους παραθεριστές της περιοχής των Καλαβρύτων ναανταποκριθούν συνδυάζοντας μια απολαυστική θεατρική βραδιά, με την ικανοποίηση τηςπροσφοράς, περισσότερο όταν αυτή απευθύνεται στο Καλλιμανοπούλειο Ιδρυμα με τηνανυπολόγιστη κοινωνική του δράση. Σας περιμένουμε με μια σακούλα τρόφιμα για τους οικοτρόφους του Ιδρύματος.Προτιμώνται συσκευασμένα τρόφιμα, όπως όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, κονσέρβα ντομάτα, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, ελληνικός καφές, κονσέρβες.Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και είναι πρωτοβουλία της Ενωσης Καλαβρυτινών Αθήνας. Ο θίασος με επικεφαλής τη συμπατριώτισσα Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου προσφέρεται δωρεάν. Επίκουροι στην προσπάθεια είναι όλοιοι σύλλογοι της πόλης μας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, η Αθλητική Ενωση Kαλαβρύτων, ο Σκακιστικός Ομιλος και ο Σύλλογος Ορειβασίας - Χιονοδρομίας – Αναρρίχησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.