Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΕ ΠΑΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ Η ΕΘΝΙΚΗ BEACH SOCCER ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Έντονο θα είναι το πατρινό χρώμα στο άθλημα του beach soccer στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, καθώς η Εθνική μας ομάδα τα τελευτα...

Έντονο θα είναι το πατρινό χρώμα στο άθλημα του beach soccer στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, καθώς η Εθνική μας ομάδα τα τελευταία χρόνια στηρίζεται σε αρκετούς Πατρινούς παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να βρίσκονται στις επιλογές του προπονητή Νίκου Γιαλεσάκη για την τελική αποστολή που θα δηλωθεί για την διοργάνωση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην πρόσφατη προεπιλογή κλήθηκαν συνολικά 9 πατρινοί ποδοσφαιριστές.

Δύο από αυτούς, ο τερματοφύλακας Άρης Θωμάς και ο Δημήτρης Μικελάτος, από τα βασικά στελέχη της Εθνικής μας ομάδας Beach Soccer, θεωρούνται από τους παίκτες βαρόμετρο στην προσπάθεια για διάκριση. Αμφότεροι δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η Εθνική μας δικαιολογημένα βάζει ψηλά τον πήχη.

ΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ: «ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας Άρης Θωμάς αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής από το 2014 και είναι ιδιαίτερα γνωστός στον χώρο του αθλήματος για την έφεση που έχει στο σκοράρισμα! Με πάνω από 60 συμμετοχές με την γαλανόλευκη φανέλα έχει σημειώσει 16 γκολ. Έχει συμμετοχές σε προκριματικά παγκόσμιου κυπέλλου, τελικούς Ευρώπης στην Β’ κατηγορία, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής μας και στους Μεσογειακούς στην Πεσκάρα το 2015.

«Οι στόχοι της Εθνικής μας ομάδας είναι φέτος αρκετά υψηλοί. Η φετινή χρονιά είναι σημαντική γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε την άνοδο στην Α’ κατηγορία της Ευρώπης. Έτσι το καλύτερο και ιδανικότερο τεστ θα είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες στην Πάτρα. Εύχομαι να είναι όλα καλά να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να μας βοηθήσει και εμάς αλλά και στα άλλα αθλήματα και να αγκαλιάσει όλη αυτή την προσπάθεια» δηλώνει ο Άρης Θωμάς και προσθέτει:

«Όσον αφορά τους αγώνες που γίνονται στην πόλη μας εγώ προσωπικά όταν άκουσα ότι πήραμε τους Παράκτιους Αγώνες το χάρηκα όσο τίποτα άλλο. Είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για την χώρα μας. Είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά και θα έχουν όλοι την τύχη να δουν αρκετά εντυπωσιακά αθλήματα όπως το beachsoccer το Beach handball, Beach Tennis και άλλα πολλά. Επειδή έχω συμμετάσχει σε αρκετά παιχνίδια τις Εθνικής τόσα χρόνια, πιστεύω ότι αυτή είναι μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις.  Ήμουν και στους πρώτους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πεσκάρα και ήταν αρκετά εντυπωσιακό το όλο σκηνικό. Πιστεύω ότι και εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά στο οργανωτικό κομμάτι και όλα να κυλήσουν ομαλά. Πάμε Πάτρα!»



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΚΕΛΑΤΟΣ: «ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΨΗΛΑ»

Το beach soccer είναι το άθλημα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Δημήτρη Μικελάτου, ο οποίος αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές του Νίκου Γιαλεσάκη τον τελευταίο χρόνο με αρκετές συμμετοχές σε διεθνή παιχνίδια. Πρόσφατα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, ολοκλήρωσε το στάδιο της αποθεραπείας και δηλώνει πανέτοιμος για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας, φορώντας το εθνόσημο. «Οι στόχοι μας είναι να έχουμε μια καλή παρουσία στο τουρνουά και να μπορέσουμε να οδηγήσουμε ξανά την Εθνική εκεί που ανήκει, δηλαδή στην μεγάλη κατηγορία» δηλώνει ο έμπειρος φορ και συμπληρώνει:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι η πόλη μας έχει αναλάβει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαϊας και competition manager Άγγελο Δανιήλ, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνουμε. Ο κόσμος της Πάτρας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αγώνες και αθλητές από άλλες χώρες, κάτι το οποίο θα είναι πολύ όμορφο και πρωτόγνωρο για την πόλη μας. Πιστεύω ότι η Εθνική μας αξίζει πολλά περισσότερα από αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα και γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για την πάμε εκεί που αξίζει. Με την βοήθεια του κόσμου είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι μεγάλη τιμή να φοράς την φανέλα της πατρίδας σου, ιδιαίτερα στην πόλη που γεννήθηκες και μεγάλωσες. Πάμε Πάτρα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.