Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

45η Επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Σε εγκάρδιο και συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος με την ευκαιρία...

Σε εγκάρδιο και συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος με την ευκαιρία της 45ης Επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Στην επετειακή εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Χώρας, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κώστας Τασούλας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά, ο ΓΓ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος, ο επικεφαλής του Μέρα 25 κ. Γιάνης Βαρουφάκης, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αρκετοί αντιστασιακοί του αντιδικτατορικού αγώνα και συγγενείς αποθανόντων αντιστασιακών, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες.

Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου περιείχε μηνύματα αρραγούς ενότητας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των εθνικών μας θεμάτων, προκειμένου η Ελλάδα και οι Έλληνες να βρουν τον βηματισμό τους και την προοπτική που αντιστοιχεί στην Χώρα, ενώ συγκινητική ήταν η αναφορά του στα θύματα της περσινής τραγωδίας στο Μάτι. Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία έψαλε τον Εθνικό Ύμνο αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Χαρακτηριστικό του εγκάρδιου και συναινετικού κλίματος που επικράτησε στη φετινή δεξίωση ήταν το γεγονός ότι η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς στο κιόσκι του κήπου για το καθιερωμένο κοκτέιλ διήρκησε περισσότερο από 45 λεπτά.

Όπως κάθε χρονιά, αρκετά ήταν τα πηγαδάκια μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων, στα οποία κυριάρχησαν οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στον τομέα των επενδύσεων,ενώ την παράσταση έκλεψαν οι ομαδικές φωτογραφίες κατά την έξοδο των πολιτικών αρχηγών από το Προεδρικό Μέγαρο, με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές να κυριαρχούν στα φλας των φωτογράφων.
από: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.