HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Η Βικτόρια Πλζεν αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Βικτόρια Πλζεν θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στον Β' προκριματικό γύρο του Champions League. Η κληρωτίδα της UEFA, έφερε το...

Η Βικτόρια Πλζεν θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στον Β' προκριματικό γύρο του Champions League. Η κληρωτίδα της UEFA, έφερε τους Τσέχους στον δρόμο των «ερυθρολεύκων», που έχουν ως στόχο να βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 23 ή 24 Ιουλίου στην Τσεχία και ο δεύτερος στις 30 ή 31 του ίδιου μήνα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη».
Η Βικτόρια Πλζεν ιδρύθηκε το 1908. Για πολλά χρόνια, όμως, ήταν μακριά από το προσκήνιο. Συνολικά, έχει κατακτήσει συνολικά 5 πρωταθλήματα Τσεχίας, όλα από το 2010 κι έπειτα, το πρώτο το 2011 και το πιο πρόσφατο το 2018. Κοινώς, τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στην Τσεχία. Επίσης, έχει κατακτήσει μία φορά το Κύπελλο Τσεχίας, το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.