HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ: Σε πανηγυρικό κλίμα ο εορτασμός της Αγίας Τριάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε ολοήμερο πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Αγίας Τριάδας στη Δάφνη Καλαβρύτων .  Το πρωί, ανήμερα της εορτής και μ...

Σε ολοήμερο πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Αγίας Τριάδας στη Δάφνη Καλαβρύτων
Το πρωί, ανήμερα της εορτής και μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε η Θεία λειτουργία για την εορτή της Αγίας Τριάδας στην ομώνυμη εκκλησία στο κέντρο του χωριού και παρακολούθησε πλήθος πιστών. 
Το βράδυ, ο άστατος καιρός δεν εμπόδισε να πραγματοποιηθεί το γλέντι που στήθηκε υπό τη διοργάνωση του Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά, όχι στον ανοικτό προαύλιο χώρο της Εκκλησίας, αλλά σε κλειστό χώρο της αίθουσας του κ. Ντάνου. 
Στην κατάμεστη αίθουσα και υπό τους ήχους παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών, ο κόσμος χόρεψε και γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το κρασί έρεε άφθονο και το φαγητό και τα εδέσματα, με κυρίαρχα τα ντόπια κρέατα προσφοράς των κτηνοτρόφων της Δάφνης, συνοδευόμενα από εκλεκτή φέτα προσφοράς του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους, η Αν. υπουργός εξωτερικών και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σία Αναγνωστοπούλου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Θανάσης Παπαδόπουλος, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με την Ν.Δ. κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Μάρκου, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κ. Πάυλος Σατολιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Λεωνίδας Βασιλόπουλος κ. Θύμιος Φλογεράς, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και πολλοί άλλοι. 
Η εκδήλωση που αποτελεί την κορύφωση του εορτασμού της ημέρας  της Αγίας Τριάδας με γλέντι ανοιχτό για όλους, διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Σύλλογο Δαφναίων και πλέον αποτελεί θεσμό. 
Συγχαρητήρια σε όλο τον Δ.Σ. του Συλλόγου και στον Πρόεδρό του κ. Τρύφωνα Κοροντζή και σε όλους τους συμμετέχοντες που το αγκάλιασαν με θέρμη, την εκδήλωση. 
Δείτε εικόνες από το kalavrytanews.com που ήταν εκεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.