Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα Νίκου Μαγκαφά για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητοί μαθητές, Άνοιξε η αυλαία των  Πανελλαδικών  εξετάσεων. Γνωρίζω πολύ καλά – εκπαιδευτικός κι εγώ για τόσα χρόνια -  ότι για τους...

Αγαπητοί μαθητές,
Άνοιξε η αυλαία των  Πανελλαδικών  εξετάσεων. Γνωρίζω πολύ καλά – εκπαιδευτικός κι εγώ για τόσα χρόνια -  ότι για τους περισσότερους από εσάς πρόκειται για την κορυφαία στιγμή της σχολικής ζωής σας, που έρχεται φορτωμένη με άγχος . Ένα άγχος ψυχοφθόρο  που δημιουργεί κυρίως το εξετασιοκεντρικό εκπαιδευτικό μας σύστημα, η χρησιμοθηρική πρόσληψη της  παρεχόμενης στο σχολείο γνώσης, η μη απόλαυση της δωδεκάχρονης σχολικής διαδικασίας.
Καλείστε να δώσετε μια κρίσιμη μάχη , την πρώτη κρίσιμη μάχη της ζωής σας, που καλώς ή κακώς θα κρίνει τη μετέπειτα πορεία και αποκατάστασή σας.
Ριχτείτε λοιπόν στη μάχη, οπλισμένοι με ένα άλλο άγχος, το δημιουργικό, με αυτοπεποίθηση,  αλλά και με τη γλυκιά προσδοκία της καταξίωσης και της  επίτευξης των προσωπικών σας στόχων.  Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι,  με εμπνευστές και συνοδοιπόρους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας  και τους γονείς σας, έχετε επαρκώς προετοιμαστεί, έχετε πάρει όλα εκείνα τα εφόδια  που απαιτούνται για τη νίκη.
Σας καλώ λοιπόν να απολαύσετε την εμπερία που αρχίζει από αύριο, γιατί θα σας κάνει πιο δυνατούς. Να μην την αφήσετε να σκιάσει  την ομορφιά της δωδεκάχρονης περιπέτειας της σχολικής σας φοίτησης.  Και μην εγκλωβιστείτε στο δίπολο επιτυχία ή αποτυχία. Να ξέρετε ότι ειδικά για τους νέους ανθρώπους κάθε αποτέλεσμα είναι μια πρόκληση, μια ευκαιρία για χάραξη προσωπικής πορείας.
Σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη!!!
Νίκος Μαγκαφάς
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.