HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ: Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου

Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αφού σας ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά για την μέχρ...

Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αφού σας ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά για την μέχρι σήμερα παρουσία και στήριξή σας σε όλες μας τις εκδηλώσεις, καλεί όλα τα μέλη του, σύμφωνα με το καταστατικό, την Κυριακή 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και ώρα 9.30 π.μ. σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2019-2021 στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK ERGASIAS στον 7ο όροφο (Ευπόλιδος 12 - Πλατεία Κοτζιά – δίπλα από το Δημαρχείο Αθηνών.)
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 την ίδια ώρα και στην ίδια αίθουσα.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός έτους 2017-2019
Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής έτους 2017 -2019
Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019-2021
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και       ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Προτάσεις- Συζήτηση.
Φέτος, ο Σύλλογός μας κλείνει 44 χρόνια ζωής και δημιουργίας. Έχει αποκτήσει πλέον το δικό του χαρακτήρα και είναι δεδομένο ότι για να πορευτεί και στο μέλλον χρειάζεται τόσο την στήριξη όλων σας, όσο και της νεολαίας μας. 
Η πόρτα του Συλλόγου είναι ανοικτή σε νέες φωνές, σε νέα πρόσωπα, σε νέα μέλη με ιδέες και θέληση για δράση και συμμετοχή ώστε να συνεχίσουμε την καταξιωμένη και ανοδική του πορεία. 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗ Γ.ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ 
 Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗ Β.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.