HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με την Ένωση Κεντρώων ο Νικολόπουλος στις εθνικές εκλογές

Μαζί με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη , θα κατέβει στις εκλογές ο Νίκος Νικολόπουλος , πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματ...

Μαζί με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, θα κατέβει στις εκλογές ο Νίκος Νικολόπουλος, πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.
Θυμίζουμε ότι ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, που διεγράφη από τον Αντώνη Σαμαρά, έχει ιδρύσει το δικό του κόμμα, την Χριστιανοκοινωνική Ενωση, ενώ κατέβηκε και υποψήφιος Δήμαρχος Πάτρας,
Αναφερόμενος, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος στα νέα δεδομένα της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου υπογράμμισε:
«Η σύμπραξη δυνάμεων με την Ένωση Κεντρώων έχει ήδη δημιουργήσει ένα γερό υπόβαθρο για να πετύχουμε τον εκλογικό μας στόχο.
Υπάρχουν τρείς βάσιμοι λόγοι για να μας εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός.
Πρώτον, είναι εθνική ανάγκη να δικαιωθούν οι πατριωτικές δυνάμεις που δεν συνέπραξαν στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.
Δεύτερον, πρέπει να επιβραβευθεί η αντιμνημονιακή μας συνέπεια. Ο Βασίλης Λεβέντης κι εγώ δε βάψαμε με μνημονιακό αίμα τα χέρια μας.
Και τρίτον, αποτελούμε το διαχρονικά αξιόπιστο ανάχωμα στη νεοφιλελεύθερη επέλαση και ζητάμε να μας δώσει ο Ελληνικός λαός το χαλινάρι για να αναχαιτίσουμε κάθε απόπειρα ασυδοσίας και ξέφρενης αλαζονείας της αυριανής εξουσίας του τόπου»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.