HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Πρωτάθλημα Αστυνομικών Αχαΐας στα Καλάβρυτα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Πρωταθλητές Αχαΐας από χθες οι Αστυνομικοί των Καλαβρύτων, για πρώτη φορά, μετά από ένα εξαιρετικό τελικό που διεξήχθη στην Πάτρα στο αθλητ...

Πρωταθλητές Αχαΐας από χθες οι Αστυνομικοί των Καλαβρύτων, για πρώτη φορά, μετά από ένα εξαιρετικό τελικό που διεξήχθη στην Πάτρα στο αθλητικό κέντρο Αθλόπολις στην Περιβόλλα.
Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 7x7 μεταξύ Αστυνομικών  Υπηρεσιών που διοργάνωσε η Τ.Δ. Διεθνούς Ενώσεως  Αστυνομικών ( Ι.Ρ.Α. ) Αχαΐας, μετά από μήνες, πολλούς αγώνες, εξαιρετικά παιχνίδια και έντονο συναγωνισμό, ολοκληρώθηκε χθες με την αναμέτρηση του τελικού ανάμεσα στο Α.Τ.Καλαβρύτων (με συμμετοχή και του Α.Τ.Κλειτορίας) και την Διμοιρία Πάτρας με τα Καλάβρυτα να επικρατούν με 5-2 και να κατακτούν πανάξια το Πρωτάθλημα.
Να σημειώσουμε οτι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που Αστυνομικό Τμήμα εκτός Πάτρας κατακτά το Πρωτάθλημα.
Στο τελικό εκ΄τος από του διοργανωτές της Διεθνούς Ενώσεως  Αστυνομικών ( Ι.Ρ.Α. ) Αχαΐας, παραβρέθηκε και απένεμε το βαρύτιμο τρόπαιο, ο  Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δ. Ελλάδας Ν. Κοτρωνιάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Β.Τσούρας, ο Διευθυντής Ασφαλείας Αν Τσαπικούνης και πολλοί άλλοι. 

Την ομάδα του Α.Τ. Καλαβρύτων απαρτίζουν οι:
Σταθούλιας Βασίλειος (Διοικητής), Καζανάς Γαβριήλ, Γραμμένος Σπύρος, Μπάλιος Ανδρέας, Κοτσαλένης Νίκος, Σουλιώτης Ανδρέας, Λαμπίρης Ιωάννης, Πανάς Ανδρέας, Λιόλιος Γρηγόρης, Μεντής Γιώργος και Κατσιαφλιάγκας Γεώργιος. Κόυτς ο Νίκος Κολώνης.
Την ομάδα υποστήριξε ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συναιτερισμός Καλαβρύτων και την δημοσιογραφική κάλυψη είχε το kalavrytanews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.