Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιώργος Κουτρουμάνης: Οι Έλληνες πολίτες θα βάλουν τέλος στην ασυνέπεια,

Την συστράτευσή του στον εκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Κουτρουμάνης, Ορκωτός Ελεγκτής & Π...

Την συστράτευσή του στον εκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Κουτρουμάνης, Ορκωτός Ελεγκτής & Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Νομού Αχαΐας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.


Η ανακοίνωση του κ. Κουτρουμάνη έχει ως εξής:
«Η απόφαση του προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κυριάκου Μητσοτάκη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας αποτελεί για το πρόσωπο μου ιδιαίτερα μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μια μεγάλη ευθύνη. Είναι παράλληλα για μένα μια μεγάλη πρόκληση, στην οποία θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Στις εθνικές εκλογές που έρχονται αναμετρώνται δύο κόσμοι. Από τη μια οι πολιτικές του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και των ψεύτικων υποσχέσεων που στα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέλυσαν τις δομές του κοινωνικού κράτους μας και φτωχοποίησαν την κοινωνία μας. Από την άλλη στέκονται οι πολιτικές της αλήθειας, της συνέπειας λόγων και έργων και της υπευθυνότητας, που εκφράζονται από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτές και μόνο οι πολιτικές, θα βγάλουν την πατρίδα μας και την κοινωνία μας από το σημερινό τραγικό οικονομικό αδιέξοδο. 

Καλώ όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες μας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές να στηρίξουν με την ψήφο τους την παράταξή μας. Τη μοναδική πολιτική δύναμη που με αίσθημα ευθύνης έχει βάλει πλάτη σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η πατρίδα μας και που εγγυάται την ασφάλεια, την σταθερότητα, την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και την έξοδο από αυτή την πρωτοφανή και παρατεταμένη οικονομική κρίση. Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, οι Έλληνες πολίτες θα βάλουν τέλος στην ασυνέπεια, στους δογματισμούς της αριστεράς και στους αίολους πειραματισμούς.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.