HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Πέμπτης 27-6-2019

Σύλληψη ημεδαπού κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας και για καταδικαστική  απόφαση δικαστηρίου Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από ασ...

Σύλληψη ημεδαπού κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας και για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 74χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και πέντε μηνών, για σύσταση συμμορίας και  πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σύλληψη δυο αλλοδαπών υπηκόων για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 51 και 55 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους επτά γραμμαρίων καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα μας
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 39, 34, 29 24 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα μας.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοποδηλατό, υπό την επήρεια μέθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.