HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Καλάβρυτα με Nico Cue και Κωνσταντίνα Κούνεβα

Ο Nico Cue, συνοδευόμενος από την Αν. Υπουργό Εξωτερικών, τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και τους υποψήφιους/ες Ευρωβουλευτές/τριες του ΣΥΡ...

Ο Nico Cue, συνοδευόμενος από την Αν. Υπουργό Εξωτερικών, τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και τους υποψήφιους/ες Ευρωβουλευτές/τριες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα Καλάβρυτα την Κυριακή 19/5
Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και 3.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων, με επίσκεψη στο Μουσείο Ολοκαυτώματος και στον Τόπο Θυσίας των Καλαβρύτων, ο Nico Cue, υποψήφιος για την Προεδρία του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, συνοδευόμενος από την Αν. Υπουργό Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου, τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέας Ριζούλη  και τους υποψήφιους/ες Ευρωβουλευτές/τριες Κωνσταντίνα Κούνεβα, Ιωάννα Κοντούλη, Πάνο Λάμπρου, Μπελιά Στέλλα και Ρέλλα Αντώνη.
Την ίδια μέρα στις 7 το απόγευμα η Εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία νομού Αχαΐας και η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων διοργανώνουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση στο Τουριστικό Περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία των Καλαβρύτων με θέμα:
“ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”
Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι οι:
Κούνεβα Κωνσταντίνα, Ευρωβουλεύτρια
Κοντούλη Ιωάννα, Οικολογικό Κίνημα
Λάμπρου Πάνος, Δημοσιογράφος, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Μπελιά Στέλλα, Σκηνοθέτης Θεατρολόγος, Μέλος Κεντρικής Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ
Ρέλλας Αντώνης, Σκηνοθέτης, Ανάπηρος Ακτιβιστής
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα χαιρετήσει ο Nico Cue και η Αν. Υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.