Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η προεκλογική ομιλία Λαζουρά στην Αθήνα (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια μεγαλειώδη, σε όγκο και σε παλμό, συγκέντρωση Καλαβρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά, μίλησε, χθες το βράδυ, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑ...

Σε μια μεγαλειώδη, σε όγκο και σε παλμό, συγκέντρωση Καλαβρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά, μίλησε, χθες το βράδυ, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς.
Η κεντρική και μεγαλύτερη, αίθουσα, του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, χωρητικότητας 1000 περίπου ατόμων, ήταν κατάμεστη και υπήρχαν και όρθιοι.
Την εισαγωγή στην εκδήλωση και τις λοιπές προσφωνήσεις έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Σκοταναίων κ. Μαριάνθη Χρονοπούλου, ενώ το Δήμαρχο Καλαβρύτων προσφώνησε ο αναπληρωτής καθηγητής ιατρικής, Καλαβρυτινός γιατρός ορθοπεδικός, από το Λευκάσιο Γιώργος Σκάρπας, με ιδιαίτερα, πατριωτικά και επαινετικά λόγια, που, αναδείκνυαν την προσωπικότητα και το έργο που έχει επιτελέσει στο Δήμο.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, στην ομιλία του, η οποία διακοπτόταν συχνά από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των συγκεντρωμένων, αναφέρθηκε αναλυτικά, με πληρότητα και στοιχεία, στο μεγάλο έργο που έγινε στον ενιαίο Δήμο Καλαβρύτων, τα προηγούμενα αυτώ χρόνια της κρίσης και το οποίο, πρέπει να συνεχισθεί και να μην διακοπεί και ανατραπεί, καθώς και στο πρόγραμμα, τις θέσεις και τους στόχους του συνδυασμού του, για τη νέα, δημοτική περίοδο.
Ένα πρόγραμμα, εφικτό και υλοποιήσιμο, με μετρήσιμους και χρονικά προσδιορισμένους στόχους, το οποίο όλο διαπνέεται από τη, με κάθε τρόπο και μέσο, στήριξη των δύο αναπτυξιακών πυλώνων του Δήμου μας: του τουρισμού και της κτηνοτροφίας καθώς και με την βελτίωση, ακόμη περισσότερο και τον εκσυγχρονισμό της παροχής των υπηρεσιών, προς τους δημότες μας.
Ένα πρόγραμμα που περιέχει έργα, δράσεις και υπηρεσίες, τόσο στο σύνολο του Δήμου και στις πόλεις του (Καλάβρυτα – Κλειτορία – Δάφνη – Τριπόταμα) όσο και σε κάθε μια, από τις 66 κοινότητες και οικισμούς του.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, αναφέρθηκε επίσης στην στήριξη και ενίσχυση των πολιτιστικών εθνικοτοπικών και πατριωτικών συλλόγων των Καλαβρυτινών της Αθήνας και του Πειραιά, στην “άνοιξη” των συλλόγων, όπως χαρακτηριστικά, είπε.
Σε πολλά σημεία της ομιλίας του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, έκανε διάλογο με τους Καλαβρυτινούς της Αθήνας και του Πειραιά και μίλησε, για επιπλέον θέματα και εκτός κειμένου.
Τέλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κάλεσε τους Καλαβρυτινούς της Αθήνας και του Πειραιά, να προσέλθουν μαζικά στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και να στηρίξουν, να δώσουν δύναμη και να ψηφίσουν το συνδυασμό του, το συνδυασμό “ΝΙΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ” και κατέληξε, καταχειροκροτούμενος:
“Πάμε, όλοι μαζί, Καλαβρυτινοί της Αθήνας και του Πειραιά, πάμε, μαζί, για τα Καλάβρυτα και τα χωριά μας που αγαπάμε, πάμε μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ και δεν γυρίζουμε πίσω”.
Η ομιλία του Δημάρχου Καλαβρύτων, είναι αναρτημένη στην 
Δείτε εικόνες και βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.