HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η "ΑΝΑΣΑ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού  Σπύρος Θεοχάρης συνοδευόμενος από τους Γκλαβά Γιώργο, Παπασπυρόπουλο Κώστα, Λαδωμένου Γωγώ ,Ράπανο Γιώργο ,...

Ο επικεφαλής του συνδυασμού  Σπύρος Θεοχάρης συνοδευόμενος από τους Γκλαβά Γιώργο, Παπασπυρόπουλο Κώστα, Λαδωμένου Γωγώ ,Ράπανο Γιώργο ,Μαντά Δημήτρη, Σαμαρτζοπούλου Σούλα και Κουμάση Σωκράτη, υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, επισκέφθηκαν σήμερα στις 12:30 μμ τον Δήμο Καλαβρύτων και στις 14:00μμ τον Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό μετά από συγκεκριμένα ραντεβού !
Στον Δήμο συνομίλησαν με το προσωπικό και στη συνέχεια, τους υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος κ Γιώργος Λαζουράς ! 
Ο κ Θεοχάρης εξέφρασε στην συνάντηση δύο ουσιαστικές  προτάσεις, που η ΑΝΑΣΑ θα εφαρμόσει  με την έναρξη της νέας Δημοτικής περιόδου, για να γίνει διάφανη τόσο η  διαδικασία λήψης αποφάσεων όσο και η ιεραρχημένη ικανοποίηση των  αιτημάτων των πολιτών  προς την νέα Δημοτική αρχή !
Πρώτον, την αναμετάδοση σε πραγματικό χρόνο (on line ) των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων ώστε οι πολίτες να έχουν πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση για τις αποφάσεις που αφορούν τόσο τον κάθε δημότη όσο και το μέλλον του Δήμου μας!
Δεύτερον, την πλήρη ηλεκτρονική διακυβέρνηση - διαχείριση και υλοποίηση  όλων των αιτημάτων των πολιτών  για να γίνει πράξη η διαφάνεια και η ίση πρόσβαση  τόσο στις υπηρεσίες όσο και στις υποδομές του δήμου μας !
Με αυτό τον τρόπο θα τελειώσει κάθε σχέση αλληλεξάρτησης  και θα αναλάβει ο καθένας το ρόλο που θεσμικά προβλέπεται ! 
Οι Δημοτικές υπηρεσίες θα εξυπηρετούν όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες οι πρόεδροι των κοινοτήτων οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι αντιδήμαρχοι και ο Δήμαρχος δεν θα «υπηρετούν» τους  πολίτες με αντάλλαγμα την ψήφο στις επόμενες εκλογές αλλά θα εκπροσωπούν τους πολίτες και θα ενεργούν με μοναδικό στόχο το γενικό καλό !
Ο κ Δήμαρχος αποδέχτηκε τις προτάσεις και τόνισε ότι η συνεργασία είναι και δική του επιδίωξη σε όλα τα επίπεδα!

Στον συνεταιρισμό συνομίλησαν με το προσωπικό  χωρίς να γίνει εφικτή η συνάντηση με τον πρόεδρο (που τηλεφωνικά  ανανέωσε το ραντεβού μαζί μας για το αμέσως επόμενο διάστημα!) και τον Γενικό Διευθυντή (που φανταζόμαστε να βρει λίγο χρόνο να μας δεχθεί  στο μέλλον !).
Η παράταξή μας επαναφέρει την σχετική πρόταση που έχουμε αναλυτικά δημοσιεύσει για την « προτυποποίηση» της σταυλικής εγκατάστασης!
Έτσι θα τερματιστεί η οικονομική αιμορραγία - εκμετάλλευση των κτηνοτρόφων από κάθε λογής επιτήδειους και θα τους επιτρέψει να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στην δουλειά τους το δύσκολο επόμενο διάστημα για τον κλάδο  !
Παράλληλα δεσμευόμαστε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο ως Δημοτική αρχή τόσο τον κτηνοτροφικό κλάδο όσο και τον Συνεταιρισμό χωρίς να πουλήσουμε καμία εκδούλευση σε κανέναν γιατί περισσότερο από όλα οι πολίτες των Καλαβρύτων όπως και οι κτηνοτρόφοι πρέπει να αισθάνονται «ελεύθεροι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.