HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΟΒΟΛΟΒΟ: Με λαμπρότητα η εορτή της Ζωοδόχου πηγής (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου συνέρευσε και φέτος στον ιστορικό σπηλαιώδη ναό της Παναγίας Ζωοδόχου πηγής Δροβολοβού για να γιορτάσει και να πανηγυρίσει...

Πλήθος κόσμου συνέρευσε και φέτος στον ιστορικό σπηλαιώδη ναό της Παναγίας Ζωοδόχου πηγής Δροβολοβού για να γιορτάσει και να πανηγυρίσει μαζί με τους ντόπιους και τους φορείς των τριών χωρών, Δροβολοβού-Καμενιάνων & Δεσινού που δίνουν την ικμάδα των προσπαθειών τους για να κρατήσουν ψηλά από κάθε άποψη τα χωριά τους. Πέραν των άλλων έχει θεσπιστεί να τιμάται ο Εθνεγέρτης  Π. Π. Γερμανός, σε ειδικό απέριττο μνημείο που έχει εκεί κατασκευαστεί. Φέτος κύριος ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Γεώργιος Φωτόπουλος, που εκφώνησε έναν σπουδαίο λόγο. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων Σπύρος Λάμπρος και του Συνδέσμου  Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Κωνσταντίνος Νικολόπουλος Καμενιανίτης λογοτέχνης & συγγραφέας ενώ ποίημά του απήγγειλαν άριστα μικρές μαθήτριες. Τον ιστορικό αυτό χώρο και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επισκέπτες απ τα Καλαβρυτοχώρια , καθώς και από Σέρες και Ναύπακτο.  Ήταν πολύ σπουδαίες, σεμνές και μεγαλειώδης οι εκδηλώσεις. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και χρόνια πολλά σε  όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.