HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρώτη εμφάνιση της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση έκανε την Κυριακή το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Καλαβ...

Την πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση έκανε την Κυριακή το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, οπού αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση της πρωταθλήτρια της Γ΄Εθνικής ομάδας του Ατρόμητου Πάτρας. 
Χωρίς να έχει σημασία το σκορ τα κορίτσια μας έδειξαν ένα πειθαρχημένο σύνολο, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους Νίκου Παπαχριστόπουλου.
Πριν την έναρξη του αγώνα η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων, πρόσφερε αναμνηστικά και βιβλία στην αντιπροσωπεία των φιλοξενουμένων για την ιστορία των Καλαβρύτων από το Δ.Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων κ.Τάκης Βαρβιτσιώτης και η διοίκηση, ευχαρίστησε θερμά την ομάδα του Ατρόμητου και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής αλλά κυρίως υγεία και κάθε καλό σε παίκτριες και συντελεστές.
Από πλευράς της η αντιπροσωπεία της ομάδα του Ατρόμητου Πάτρας και ο προπονητής της κ. Δημήτρης Σουγλέρης ευχαρίστησαν την ομάδα των Καλαβρύτων για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία!
Η γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, δημιουργήθηκε πριν μερικούς μήνες και μέσα σε λίγο καιρό πήρε αγωνιστική μορφή με την εξαιρετική δουλειά των προπονητών Νίκου Παπαχριστόπουλου και Κωστή Βλάχου, με το πάθος και το ταλέντο των κοριτσιών και την συνεχή προσπάθεια του Προέδρου της Α.Ε.Κ. κ. Τάκη Βαρβιτσιώτη, της υπεύθυνης της ομάδας κας Βούλας Γούσατου Αντιπροέδρου Θύμιου Φλογερά, του Γενικού Αρχηγού Νίκου Κυριαζή  και των μελών της Διοίκησης Θεοδόση Παναγόπουλου, Παναγιώτη Χαμακιώτη, Παναγιώτη Λιακόπουλου, Νίκου Παπαβραμόπουλου και Κώστα Σακκελαρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.