HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμά του στην Πάτρα

Στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων King George Hall στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, μίλησε χθες, Δευτέρα 13 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝ...

Στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων King George Hall στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, μίλησε χθες, Δευτέρα 13 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ-ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος. 
Παρουσία του συνόλου σχεδόν των υποψηφίων του
Συνδυασμού του, ο κ. Παπαδόπουλος
έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της θητείας του ως Δήμαρχος Καλαβρύτων, το διάστημα από το 1999 μέχρι το 2009 και στην συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα του, τονίζοντας ότι είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς που διαρκώς εμπλουτίζεται.
Παρουσίασε τους βασικούς άξονες και τομείς, που αφορούν την καθημερινότητα, τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό, τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, τις υποδομές.
Επόμενη ομιλία - συγκέντρωση του κ. Παπαδόπουλου θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30, στο ξενοδοχείο Caravel, στην αίθουσα Horizon Hall, στην Αθήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.