HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Συνδυασμού «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΜΑΣ»

Με μοναδικό μας κίνητρο, την μεγάλη και ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, την όμορφη Κλειτορία μας και την ανεξάντ...

Με μοναδικό μας κίνητρο, την μεγάλη και ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, την όμορφη Κλειτορία μας και την ανεξάντλητη διάθεσή μας, για προσφορά σ’ αυτήν, συγκροτήσαμε τον κοινοτικό συνδυασμό «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΜΑΣ» προκειμένου να συμμετάσχουμε στις εκλογές των κοινοτήτων της, 26ης Μαΐου 2019.
Είμαστε πολίτες, άνδρες και γυναίκες, της Κλειτορίας , καταξιωμένοι , στα επαγγέλματά μας, στην κοινωνική και συλλογική δράση και θέλουμε να αγωνιστούμε, για τη συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη της πόλης μας, σε όλους τους τομείς  και για την περαιτέρω βελτίωση των κοινόχρηστων, κοινωνικών, πολιτιστικών και αναπτυξιακών υποδομών της.
Είμαστε, ενεργοί πολίτες της Κλειτορίας, που μας ενδιαφέρει η όμορφη πόλη μας, να γίνει ομορφότερη και καλύτερη, μια πόλη αντάξια της μεγάλης της ιστορίας και παράδοσης, μια πόλη, ταυτόχρονα, λειτουργική και σύγχρονη, που ν’ ατενίζει μ’ αισιοδοξία το μέλλον, μια πόλη να ζούμε, με ευημερία και καλύτερες συνθήκες ζωής, μια πόλη του μέλλοντος.
Ο Συνδυασμός μας, αναγνωρίζει και σέβεται το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Κλειτορία, δεν το υποτιμά, ούτε το μηδενίζει, απ’όποια δημοτική αρχή και να έγινε.
Μάλιστα, την τελευταία δημοτική περίοδο, μέσα στη δίνη της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που πέρασε η χώρα και ο τόπος μας, με κατακόρυφη μείωση των πόρων προς τους δήμους, το τοπικό συμβούλιο της Κλειτορίας, παρά τις περιορισμένες δυνατότητες που είχε, επιτέλεσε, μεταξύ άλλων και το παρακάτω, σημαντικό, έργο και δράσεις:
Καθαριότητα  και αποκομιδή σκουπιδιών.
Συμμετοχή της κοινότητας στο πρόγραμμα Ανακύκλωσης.
Αντικατάσταση των βανών κατανομής του νερού στη κεντρική δεξαμενή για την ορθολογικότερη κατανομή του νερού σε όλο το εύρος της κοινότητας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες .
Αντικατάσταση όλων των αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης.
Τσιμεντόστρωση όλου του οδικού δικτύου Ράχης και Καλλιθέας Α΄Φάση.
Αναδόμηση του Ναού των Αγίων Πάντων στο Κοιμητήριο. Πλακόστρωση του Προαύλιου του Ναού και δευτερεύοντα έργα συντήρησης στον περιβάλλοντα χώρο. Περίφραξη και έργα συντήρησης της Παναγίας της Χαλικιώτισσας.
Άμεση κινητοποίηση του Δήμου και της τοπικής κοινότητας με τη συμμετοχή τεχνικών μέσων ιδιωτών και του Δήμου για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων των παρόχθιων περιοχών Κλειτόριου  Ξηροπόταμου, και του Αροανίου.
Για την νέα δημοτική περίοδο, που ξεκινά το Σεπτέμβρη, θέτουμε τους παρακάτω , εφικτούς και υλοποιήσιμους στόχους και θα συνεργαστούμε , με την δημοτική αρχή, που θα εκλεγεί, για να τους υλοποιήσουμε.
Ανάδειξη του Αρχαίου Κλείτορα. Ηλεκτροδότηση και Υδροδότηση του χώρου των εκδηλώσεων. Σε συνεργασία με την Αρχαιολογική Υπηρεσία για κατασκευή έργων υποδομής για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εκδηλώσεων και τη χρήση τους από Τοπικούς φορείς. 
Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Κλειτορίας (έργο δημοπρατημένο έτοιμο προς εκτέλεση). 
Ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου της Κλειτορίας Β΄ Φάση. Ανάπλαση εισόδων Κλειτορίας.
Επικάλυψη με τσιμεντομένο δρόμο Ράχης Καλλιθέας με πέτρινες πλάκες Β΄ Φάση. 
Κατασκευή του νέου γηπέδου προσφορά στην νεολαία μας.    ( έχει εγκριθεί χρηματοδότηση από την Περιφέρεια). 
Άμεσες ενέργειες, με τη συμμετοχή του Δήμου να περιληφθεί στο πρόγραμμα της Περιφέρειας ο καθαρισμός, η διάνοιξη  και η συντήρηση των ποταμών, των ρεμάτων, και των χειμάρρων της Κοινότητας για να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι από νέα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Έργα βελτίωσης του οδοστρώματος των οδών πρόσβασης προς τα θέρετρα της κοινότητας: Μάζι, Βάλτος, Ζαρέλια.

Εμείς και ο συνδυασμός μας διαθέτουμε: Όραμα-Πρόγραμμα-Θέληση-Γνώσεις-Πείρα.
Κατανοούμε το περιβάλλον στο οποίο θα λειτουργήσουμε και τις δυνατότητες  που υπάρχουν.
Δεν μιλάμε με μεγάλα και  «κούφια»  λόγια, ούτε υποσχόμαστε ανεδαφικά και μη υλοποιήσιμα πράγματα. 
Δεν μιλάμε γενικά και αόριστα, με νεφελώδεις  σκέψεις και αφορισμούς.
Μοναδικά μας εφόδια είναι:  Η αγάπη μας  για την Κλειτορία, ο καθαρός  λόγος μας, η σκληρή δουλειά, ο συνεχής  αγώνας και το χειροπιαστό και εφικτό έργο μας .
Ζητάμε να μας δώσετε τη δύναμη να κάνουμε πράξη και να υλοποιήσουμε τους στόχους και το προγραμμά μας.
Ζητάμε να μας εμπιστευθείτε με τη ψήφο σας , την Κυριακή 26 Μαΐου, για να αγωνισθούμε μαζί σας  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας του Συνδυασμού μας είναι:
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ  του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  Αγρότης, Κτηνοτρόφος
ΒΕΛΩΝΑ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ Πτυχιούχος Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ
ΖΗΣΗ ΝΤΟΛΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ Νοσηλεύτρια Κέντρου Υγείας Κλειτορίας
ΜΕΤΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Μελισσοκόμος , Τέος Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Τοπικής Ενότητας Κλειτορίας , Πρόεδρος ΤΟΕΒ ΑΡΟΑΝΙΟΥ.
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ιδιοκτήτης Καταστήματος Μαζικής Εστίασης
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δημόσιος Υπάλληλος                      
Συμπολίτες μας, πολίτες της Κλειτορίας μας, 
Η ψήφος σας σε εμάς, είναι ψήφος ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
Η Νίκη του συνδυασμού μας, είναι Νίκη της Κλειτορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.