HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας για την ταινία με θέμα το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Όπως είχε γράψει η "Ωρα των Καλαβρύτων" η ταινία για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων «Echoes of the Past» θα πρωτοπαρουσιαστεί στ...

Όπως είχε γράψει η "Ωρα των Καλαβρύτων" η ταινία για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων «Echoes of the Past» θα πρωτοπαρουσιαστεί στο Φεστιβάλ της Βενετίας τον εχόμενο Σεπτέμβριο. Τα γυρίσματα για την ταινία  ολοκληρώθηκαν πριν λίγους μήνες με τους πρωταγωνιστές στο Λειβάρτζι και το Σοποτό Καλαβρύτων όπου διαμορφώθηκαν κατάλληλα ώστε να θυμίζουν τις ημέρες του 1943 και τα δραματικά γεγονότα που σημειώθηκαν τότε.

Τα συνεργεία και οι ηθοποιοί βρλεθηκαν στα Καλάβρυτα στις 12 Δεκεμβρίου και στις 14 Δεκεμβρίου 2018 με τα γυρίσματα σε Σοποτό και Λειβάρτζι. Εκεί βρέθηκαν αρκετοί ηθοποιοί όπως ο Tomas Arana, ο Γιώργος Βογιατζής,  η Δανάη Σκιάδη και ο Νικόλας Παπαγιάννης.
Το Αύγουστο του 2018 τα γυρίσματα έγιναν στην πόλη των Καλαβρύτων με την παρουσία του Μαξ Φον Σίντοφ
Οι ρόλοι 
Ο Μαχ Φον Σίντοφ υποδύεται τον Έλληνα Νικόλα Ανδρέου έναν ηλικιωμένο συγγραφέα, ο οποίος της διηγείται το πώς επέζησε από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα» Ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν τον Γερμανό Αξιωματικό που συναντά μετά από πολλές δεκαετίες το Έλληνα διασωθέντα Νικόλα Ανδρέου (Μαχ φον Σίντοφ) Η Αλις Κρίγκε, την γερμανίδα δικηγόρο και ο Τόμας Αράνα τον σταρτηγό Λε Σουίρ 

Οι ηθοποιοί της ταινίας 
Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν, η όμορφη πρωταγωνίστρια Αστρίντ Ρος, ο κάτοχος τριών Χρυσών Σφαιρών Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν και η γνωστή κυρίως από την τηλεόραση Αλις Κρίγκε, ο Τόμας Αράνα και φυσικά, ο Μαξ φον Σίντοφ που αγαπά την Ελλάδα και δέχθηκε να συμμετάσχει με μικρότερη από τη συνηθισμένη του αμοιβή. Έλληνες ηθοποιοί Εκτός από τους ξένους, στην ταινία συμμετέχουν ακόμα Έλληνες ηθοποιοί. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν η Μαρία Αλιφέρη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Δανάη Σκιάδη και ο Νικόλας Παπαγιάννης. 

δειτε ακόμα:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΟΠΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

και εδω:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.