HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια του Οδοντωτού (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το δοκιμαστικό δρομολόγιο του Οδοντωτού για να ελεγχθεί η γραμμή και να δοθεί το "πράσινο φως" για ...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το δοκιμαστικό δρομολόγιο του Οδοντωτού για να ελεγχθεί η γραμμή και να δοθεί το "πράσινο φως" για την επανεκκίνηση των δρομολογίων μετά από 30 ημέρες.
Το kalavrytanews.com παρακολούθησε το δοκιμαστικό δρομολόγιο που δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα σε κανένα σημείο της διαδρομής και έτσι τα δρομολόγια ξεκινούν και πάλι.
Ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων του Οδοντωτού κ. Καραπαναγιώτης, που ήταν μέσα στο δοκιμαστικό δρομολόγιο, μιλώντας στο Kalavrytanews.com μα διαβεβαίωση οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην διέλευση των συρμών και ελπίζει και εύχεται να δοθεί σήμερα το οριστικό "οκ" από τον ΟΣΕ, ωστε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ξεκινήσει άμεσα τα δρομολόγια 
Χθές 21 Μαΐου, ο Δήμος Καλαβρύτων ενημέρωσε ότι μετά τις εργασίες για την αποσάθρωση και απομάκρυνση των ετοιμόρροπων τμημάτων των επικίνδυνων βράχων, επιτρέπεται η προσωρινή, προσεκτική και ελεγχόμενη διέλευση, τόσο από το δρόμο, όσο και από τη σιδηροδρομική γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.