Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΟΥΤΕΛΗ: Τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου στον Κούβελο (ΦΩΤΟ)

Στο ομώνυμο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στον Κούβελο της Κούτελης τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις  Με την συμμετο...

Στο ομώνυμο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στον Κούβελο της Κούτελης τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις 
Με την συμμετοχή πλήθος προσκυνητών, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία λειτουργία με αρτοκλασία και Αγιασμό. Ακολούθησε συνεστίαση και γλέντι με παραδοσιακά όργανα ταβούλια και πίπιζες και προσφορά εκλεχτών μεζέδων και άλλων εδεσμάτων  από τον Διονύση Αντωνακόπουλο, με προσφορά κρασιού αναψυκτικών και άλλων εδεσμάτων από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ανδρέα Σφαραγκούλια, με τη φροντίδα του εκκλησιαστικού Συμβουλίου και άλλων συγχωριανών.
Τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Γ. Λαζουράς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Θ. Παπαδόπουλος, Σπύρος Θεοχάρης και αρκετοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τοπικοί Σύμβουλοι.
Προσέφεραν για τη λαχειοφόρο αγορά μια αγελάδα ο Σωτήρης Παπαγιάννος, μια προβατίνα ο Γιώργης Ανδρικόπουλος και ένα αρνί ο Γιώργης Βλάχος.
Χρόνια Πολλά και του χρόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.