HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Αντωνίας Δαρμογιάννη – Μαρώση με τον Κοινοτικό Συνδυασμό: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ

Αγαπητοί Συμπολίτες, Με εκτίμηση σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Συμβούλου στην τοπική κοινότητα των Καλαβρύτων. Μ...

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Με εκτίμηση σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Συμβούλου στην τοπική κοινότητα των Καλαβρύτων. Μετά από παρότρυνση πολλών φίλων και ώριμη σκέψη αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, για να προσφέρω με τις γνώσεις μου στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της αγαπημένης μου γενέτειρας.
Ως Κοινοτικός Συνδυασμός ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ επιχειρούμε να οργανώσουμε και να ανασυγκροτήσουμε την πόλη μας, οικονομικά και διοικητικά. Με εξωστρέφεια, με έγκυρες προτάσεις και τεκμηριωμένες μελέτες, με συνεργάτες το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου και κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών, αποσκοπούμε στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων επιδιώκοντας μια βιώσιμη ισόρροπη ανάπτυξη που λαμβάνει υπόψη της τόσο τις επιθυμίες της τοπικής κοινωνίας όσο και τις αληθινές συνθήκες.
Η αγάπη όλων μας για αυτό τον τόπο είναι βέβαιη. Οφείλουμε, όμως, να συγκρίνουμε πρόσωπα, πρόγραμμα, αρχές και αξίες όσων διεκδικούν την εμπιστοσύνη μας, για το καλό της πόλης μας.
Σαν πρώτη γνωριμία, λοιπόν, για όσους δεν με ξέρουν να σας πω ότι γεννήθηκα στα Καλάβρυτα το 1977 και στα μαθητικά μου χρόνια αρίστευσα σε όλες τις τάξεις τις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το 1995 εισήχθην στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παράλληλα με τις σπουδές μου, τελειοποίησα τις γνώσεις μου στην Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα. Παρακολούθησα αρκετά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό  σχετικά με την επιστήμη μου και την διοίκηση επιχειρήσεων. Μετά το πέρας των σπουδών μου εργάστηκα ως υπεύθυνη γεωπόνος σε τεχνικές εταιρείες των Αθηνών αναλαμβάνοντας την περαίωση μεγάλων έργων πρασίνου (στο Ο.Α.Κ.Α., στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου, στην Εγνατία οδό, κλπ.). 
Όνειρο ζωής μου ήταν να επιστρέψω στα Καλάβρυτα και με την παρότρυνση του συζύγου μου Γεωργίου Μαρώση, επανήλθαμε, και μαζί δημιουργήσαμε ένα όμορφο κατάστημα στον κεντρικό πεζόδρομο, όπου προωθούμε τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας στους επισκέπτες και τους κατοίκους της πόλης μας.
Η επιλογή αυτή αποδείχθηκε σοφή, καθώς σίγουρα εδώ οι συνθήκες ζωής για μια οικογένεια είναι καλύτερες απ΄ ότι στα αστικά κέντρα. Υπάρχουν όμως, περιθώρια και πολλές ανεκμετάλλευτες δυνατότητες για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων όσων ζούμε στα Καλάβρυτα
Η συγκυρία για το στόχο αυτό διαφαίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκή, διότι με τον καινούργιο νόμο  «Κλεισθένη» οι αρμοδιότητες του τοπικού συμβουλίου διευρύνονται και προωθείται η συνεργασία, η συνεννόηση και η συναίνεση ανεξαρτήτως ιδεολογικών και κομματικών διαφορών.
Στο πλαίσιο εργασιών του δήμου αντιμετωπίζει κανείς μια πληθώρα προβλημάτων στη λήψη αποφάσεων. Πολλές είναι όμως και οι ευκαιρίες που διανοίγονται μπροστά μας όταν κινούμαστε συγκροτημένα. Αυτό σε μεγάλο βαθμό απορρέει από τις προσωπικές μας ικανότητες και αρχές. Εάν έπρεπε να συνοψίσω, λοιπόν, τις δικές μου αρχές, θα έλεγα πως πιστεύω στη σκληρή δουλειά, στον προγραμματισμό, στην μεθοδικότητα, στα μετρημένα λόγια και στις καλά ζυγισμένες αποφάσεις. Επιδιώκω την δημιουργική συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις και πιστεύω ότι η “προίκα” των Καλαβρύτων (πολιτισμική, ιστορική, θρησκευτική, τουριστική, μα πάνω απ’ όλα περιβαλλοντική) με διαχειριστές τους κατάλληλους ανθρώπους μπορεί να αναγεννήσει την πόλη μας, να συσπειρώσει και να εμπνεύσει τον τοπικό πληθυσμό κάνοντας εφικτή την πραγμάτωση μιας κρίσιμης πολιτικά ιδέας: να μπορούμε πλέον όλοι μαζί να αυτοδιαχειριζόμαστε τη ζωή και το μέλλον μας.

Νομίζω πως με συλλογική δουλειά μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις, να θέσουμε τις βάσεις και να επανασχεδιάσουμε το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Η 26η Μαΐου είναι η μέρα που θα καθορίσει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας για τα επόμενα χρόνια. Ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος προσκαλώ κάθε μία και καθέναν από εσάς να κάνει αυτές τις δημοτικές εκλογές προσωπική του υπόθεση.
Μετά τιμής  
Δαρμογιάννη – Μαρώση Αντωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.