HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ: Ο Πέτρος Χατζής υποψήφιος για την Τοπική Κοινότητα

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες. Αν και με γνωρίζετε όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, κρίνω σκόπιμο να συστηθώ εκ νέου και ...

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες.
Αν και με γνωρίζετε όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, κρίνω σκόπιμο να συστηθώ εκ νέου και να σας εξηγήσω την απόφασή μου να συμμετέχω στα κοινά για δεύτερη φορά.
Είμαι ο Πέτρος ο Χατζής του Παναγιώτη και της Ειρήνης. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Σταματοπούλου και έχω δύο παιδάκια.
Αν και δεν είμαι γέννημα της περιοχής εντούτοις κατάγομαι από εδώ, είμαι θρέμμα της και αυτός είναι ο λόγος που την αγαπώ και αποφασίζω να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στο να προβληθεί, να αναμορφωθεί και να αναδειχθεί.
Κάτι την διάρκεια της πενταετίας που διανύσαμε είναι γεγονός ότι δεν έγιναν όλα όσα θα ήθελα.
Ο κυριότερος λόγος είναι οι οικονομικές συγκυρίες στις οποίες είχε περιέλθει η χώρα. Κονδύλια και παροχές δεν υπήρχαν και για να γίνει το παραμικρό, κινητήριος μοχλός είναι το χρήμα. Παράλληλα, δεν είναι δικαιολογία αλλά οφείλω να παραδεχτώ το γεγονός ότι ήταν η πρώτη μου ενασχόληση όσον αφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση. 
Ωστόσο, με πολύ κόπο και αγώνα κατάφερα να γίνουν μια σειρά από έργα για το χωριό μας και τους οικισμούς του, τα οποία προσωπικά τα θεωρώ πολύ σημαντικά. Μερικά από αυτά είναι:
Επισκευή του δικτύου ύδρευσης από Ζευγολατιό μέχρι το Χάνι.
Αντικατάσταση των σωλήνων του δικτύου ύδρευσης στα Φιλέικα Καλύβια λόγω παλαιότητας και ακαταλληλότητας (αμιαντοσωλήνες).
Περίφραξη του νεκροταφείου, το οποίο είχε γίνει βοσκότοπος, με ότι αυτό συνεπάγεται, γεγονός που μόνο υπερήφανους δε μας έκανε.
Βελτίωση του οδικού δικτύου από Χάνι μέχρι Φίλια (επίστρωση και κάλυψη λακούβων).
Πέρα από τα παραπάνω εκτελέστηκαν και πολλά άλλα μικροέργα και μικροεπεμβάσεις, με τη δική μου οικονομική συμμετοχή και προσωπική εργασία, τα οποία κρίνω σκόπιμο να μην αναφέρω για να μην σας κουράσω.
Εάν κάποιους δυσαρέστησα, σας διαβεβαιώ ότι έγινε παρά τη θέλησή μου και σίγουρα κανένας στη θέση μου δε θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο.
Με όπλο την εμπειρία που αποκόμισα λοιπόν και με τη βοήθεια όλων σας, από όπου κι αν βρίσκεστε, έχω την αίσθηση ότι θα μπορέσω να βοηθήςω πολύ περισσότερο ώστε ο τόπος μας να γίνει ακόμη πιο φιλόξενος και όμορφος.
Επιπλέον, ως νέος άνθρωπος και με τις προσλαμβάνουσες που έχω για τη ζωή, θεωρώ ως δεδομένο ότι πρέπει να παραμερίζουμε τις οποιεσδήποτε, έστω και ελάχιστες, προσωπικές διαφορές και όλοι μαζί να δώσουμε ψυχή έτσι ώστε να δούμε το χωριό μας να ανθίζει ξανά και να ξεφύγει από την συρρίκνωση και το μαρασμό στον οποίο έχει περιέλθει. 
Η μέχρι τώρα προσωπική πορεία μου δείχνει ότι δεν αποθαρρύνομαι μπροστά στις προκλήσεις της ζωής και στην ανάληψη ευθυνών.
Πιστεύω στη δύναμη που έχουν οι νέοι άνθρωποι, στο μεράκι για δουλειά και στην αποφασιστικότητα και στη διάθεση να προσφέρουν.
Τα Φίλια είναι πάντα ένας λατρεμένος τόπος για τους ανθρώπους του. Προσωπικά, αυτό που θέλω είναι να γίνει ξανά πέρα από όμορφος, ένας τόπος προσβάσιμος από άποψη υποδομών.
Να μην έχει ελλείψεις στις βασικές ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών και φυσικά να έχει ενεργό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή.
Ένας τόπος να μεγαλώνουν τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια, να τον αγαπήσουν οι επόμενες γενιές και να έχει το μερίδιο που του αξίζει στον ευρύτερο Δήμο Καλαβρύτων.
Αυτοί έν ολίγοις είναι οι λόγοι που σας ζητώ ξανά να με στηρίξετε.
Σας δίνω τον λόγο μου ότι θα είμαι δίπλα σας κάθε στιγμή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, 
με εκτίμηση και αγάπη,
Πέτρος Χατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.