Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Αλέξης Μιχαλόπουλος επόμενο βήμα το Παγκόσμιο

Στην 1η θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος taekwondo εφήβων, ανέβηκε ο Αλέξης Μιχαλόπουλος από το Σκεπαστό Καλαβρύτων. Οι αγώνες διεξήχ...

Στην 1η θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος taekwondo εφήβων, ανέβηκε ο Αλέξης Μιχαλόπουλος από το Σκεπαστό Καλαβρύτων.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης οόπου ο Αλέξης, με μια εκπληκτική παρουσία κατάφερε -5- νίκες  σε αντίστοιχους αγώνες εκ των οποίων οι τρεις (ημιτελικός, τελικός & ο δευτερος αγώνας με τεχνικό νοκ άουτ). Η διάκριση αυτή τον ανεβάζει στην πρώτη θέση εξασφαλίζοντας πολύ μεγάλη βαθμολογία για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις αρχές του 2020!!! 
Η οικογένεια του Αλέλη Μιχαλόπουλου μέσα από το kalavrytanews.com, ευχαριστεί ολη την ομαδά και τους προπονητές του συλλόγου Α.Σ Αστραπή Κωνσταντίνο Αντωνακόπουλο, Σπύρο Ραμαντάνη, Χρήστο Αντωνακόπουλο, Αντώνη Αντωνακόπουλο, Μαρία Κρούσκα  για την άψογη προετοιμασία, την στήριξη και την αγάπη που δίνουν απλόχερα οχι μονο στις επιτυχίες αλλα και στις δυσκολες στιγμές του  Αλέξη
Ευχαριστούν επίσης τους ανθρώπους που δουλεύουν στο background του αθλητή και προσφέρουν την εμπειρία τους και την τεχνογνωσία τους για την αρτια προετοιμασία του και την καλη του υγεία!!  
Στον τομέα της διατροφής την διατροφολογο Μαρία Κιουτσιούκου, στον τομέα της αποκατάστασης τον φυσικοθεραπευτη μας Παναγιώτη Βούτο καθώς επίσης την παιδίατρο-ομοιοπαθητικο Αλεξάνδρα Κοσμαρίκου .
Τέλος ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξη του αθλητή την Εταιρεία ΤΕΜΑΚ Α.Ε και τον συμπατριώτη μάς  Πρόεδρο & ιδρυτή της κ.  Ηρώδης Μητσόπουλος καθως και το Διοικητικό συμβούλιο Σκεπαστο Α.Ο!!!
Να σημειώσουμε οτι ο προπονητής της Αστραπής που ειναι υπεύθυνος στη σχολή των Καλαβρύτων Σπύρος Ραμαντάνης, ανεβαίνει απο την Πάτρα για τις προπονήσεις του Αλέξη και είναι αυτος που εξ αρχης έχει πιστέψει σε αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.