HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Β. Κουτρουλάκης: Στη ζωή κρινόμαστε από τις προτεραιότητες μας, τις συμπεριφορές και τις πράξεις μας!

Στη ζωή κρινόμαστε από τις προτεραιότητες μας, τις συμπεριφορές και τις πράξεις μας! Επειδή οι περισσότεροι δεν με ξέρετε, θα σας συστ...

Στη ζωή κρινόμαστε από τις προτεραιότητες μας, τις συμπεριφορές και τις πράξεις μας!
Επειδή οι περισσότεροι δεν με ξέρετε, θα σας συστηθώ…εγώ και οι ιδέες μου.
Είμαι ο Βασίλειος Κουτρουλάκης γεννημένος το 1978 στην Αθήνα. Τελείωσα τις σχολικές μου υποχρεώσεις στην Αθήνα το 1996 και αμέσως μετά φοίτησα σε μια σχολή μελισσοκομίας έως το 1998 όπου και αρίστευσα. Από το 1998 έως το 2000 εκτελούσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια είχα την τύχη να περνάω τις διακοπές μου στο πανέμορφο Χελμό με τους παππούδες μου! Αυτός είναι και ο λόγος που ερωτεύτηκα και αγάπησα τα χωριά μας. Τα χωριά μας που τόσο έχουμε παραμελήσει όλοι μας! Το 2001 και σε μικρή ηλικία πήρα την απόφαση να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Έτσι άφησα την πρωτεύουσα, την οικογένεια κα τους φίλους μου και μετακόμισα στην Κλειτορία. Το 2009 παντρεύτηκα με την Παναγιώτα Ράπανου (ΠλανητεροΚρινοφυτιναία) και σήμερα μεγαλώνουμε τα δύο μας παιδιά στην Κλειτορία.
Είμαι αυτοδημιούργητος μελισσοκόμος και είμαι περήφανος που το μέλι μου έχει μπει σε εκατοντάδες σπίτια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει πάρει βραβεία ποιότητας στο εξωτερικό, όχι γιατί το παράγω εγώ αλλά γιατί γράφει πάνω στην ετικέτα Πλανητέρο και με τον τρόπο αυτό διαφημίζω την περιοχή μας!
Γνωρίζω πολύ καλά πως η επιτυχία θέλει κόπους και μεγάλη προσπάθεια. Εξαρτάται από εμάς, τις προτεραιότητες, τις συμπεριφορές και τις πράξεις μας!
Για τον λόγο αυτό πήρα τη δύσκολη απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά. Δύσκολη γιατί οι νέοι έχουν γυρίσει την πλάτη στα κοινά αλλά και γιατί θα έμπαινα σε έναν τομέα δύσκολο και άγνωστο για μένα.
Παίρνοντας την απόφαση μου έψαξα να βρω ποιός από τους υποψήφιους δημάρχους με εκφράζει. Εκφράζει τις ιδέες μου, τις ανησυχίες μου … εκφράζει τα πιστεύω μου!
Όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του κύριου Θανάση Παπαδόπουλου και στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ο κύριος Παπαδόπουλος έχει αποδείξει σε όλους μας τα τελευταία 35 χρόνια μέσα από το έργο του στον πρώην Δήμο Καλαβρύτων, στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαβρύτων αλλά και στην πορεία του μέσα στην κοινωνία μας σαν άνθρωπος, αν πραγματικά μπορεί …. Με πράξεις και συμπεριφορές και όχι στα λόγια!
Όλα καλά μέχρι εδώ σκέφτηκα …αλλά η διαφορά ηλικίας που έχουμε; Θα μπορέσει να με αφουγκραστεί, να με κατανοήσει; Θα μπορέσει να πάει το δήμο μας μπροστά, να τον ανεβάσει επίπεδο; Για αυτό και θέλησα να βρεθώ και να συζητήσω μαζί του. Μία ώρα συζήτησης έφτασε για να καταλάβω πόση ενεργεία και τι ανοιχτό και δημιουργικό μυαλό έχει! Δεν είναι τυχαία έξαλλου η επιτυχία του σε όποιον τομέα και αν ασχολήθηκε! 
Για όλους αυτούς τους λόγους μπήκα και εγώ στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ σε ένα συνδυασμό που βρήκα πολλούς αξιόλογους νέους ακόμα αλλά και μεγαλύτερους - εμπειρότερους με χρόνια προσφορά στα κοινά.
Ζητώ την ψήφο σας στις εκλογές της Κυριακής για να μου δώσετε την δύναμη να εκφράσω τις νέες ιδέες που έχω, για να μπορέσω να εκφράσω την αδιαπραγμάτευτη αγάπη μου για τον τόπο μας, για να μπορέσω να εκφράσω τη γενιά μου που αγωνιά για τον τόπο μας!
Θέλω να βοηθήσω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου να δημιουργήσουμε ένα Δήμο Καλαβρύτων καλύτερο ,πιο ανθρώπινο, με ίσες ευκαιρίες για όλους και διαφάνεια! Έναν δήμο πιο ελκυστικό για τους νέους και τα παιδιά που μεγαλώνουμε!
Ζητώ τη στήριξή και την ψήφο σας αυτή την Κυριακή γιατί στη ζωή μας πρέπει επιτέλους να κρινόμαστε από τις προτεραιότητες που βάζουμε, από τις συμπεριφορές αλλά και από τις πράξεις μας!

Βασίλειος Κουτρουλάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.