HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προεκλογική διακήρυξη Κωνσταντίνου Νικολόπουλου-Καμενιανίτη

Προεκλογική διακήρυξη Κωνσταντίνου Νικολόπουλου-Καμενιανίτη Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Σ αυτές τις Δημοτικές εκλογές η κ...

Προεκλογική διακήρυξη Κωνσταντίνου Νικολόπουλου-Καμενιανίτη
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Σ αυτές τις Δημοτικές εκλογές η κοινωνία του Δήμου Καλαβρύτων μετράει το ανάστημά της. Αποδεικνύει έμπρακτα ότι διαθέτει πνευματική ωριμότητα και μεγαλείο ψυχής και τολμά να αναγνωρίσει το έργο που συντελείται τα τελευταία χρόνια στα Καλαβρυτοχώρια-με μπροστάρη τον αεικίνητο και δημιουργικό Δήμαρχο κ. Γεώργιο Λαζουρά και το επιτελείο του, που κατέταξε το Δήμο Καλαβρύτων τρίτο κατά σειρά στους δέκα ποιο αποτελεσματικούς Δήμους στην Ελλάδα-κι όλα αυτά παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε η οικονομική κρίση.

Προσωπικά, αναγνωρίζοντας αυτή τη δυναμική – γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα στο Δήμο Καλαβρύτων, αλλά και την πορεία τους μέχρι σήμερα - πήρα την απόφαση κατόπιν ωρίμου σκέψεως, να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Καλαβρύτων με το συνδυασμό του Δημάρχου μας Γεωργίου Λαζουρά. Κατέρχομαι με ευγένεια, με σεμνότητα, εντιμότητα, με τις ευαισθησίες που με διακρίνουν. Την ανεκτικότητα, τη μαχητικότητα, την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, τον αλτρουισμό. 

Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που σας συνάντησα όλα αυτά τα χρόνια και συμπορεύτηκα μαζί σας σε διάφορα μετερίζια.

Σήμερα, στους χαλεπούς καιρούς για τον τόπο μας, δεν πρέπει να εκλείπουν οι πνευματικοί άνθρωποι απ τα κοινά, ούτε να εξωθούνται στον αναχωρητισμό και την ιδιώτευση. Ευαισθητοποιημένοι πάνω στα πανανθρώπινα ιδεώδη, πρέπει να συμμετέχουν ενεργά, να αγωνίζονται με πίστη και τόλμη να τα αναδείξουν και να τα μπολιάσουν στον άνθρωπο και στην κοινωνία. Πρέπει να σταθούν βιγλάτορες που φυλάγουν την πηγή τη «λαλέουσα», για να μη σβηστεί το «λάλον ύδωρ». 

Μπορεί το τίμημα αυτής της αγρύπνιας να κοστίζει ακριβά. Είμαι όμως αποφασισμένος να το υποστώ για το καλό του τόπου μας όπως έμπρακτα έχω αποδείξει μέχρι τώρα. 

Κι επειδή δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις, καθότι με γνωρίζεται οι περισσότεροι μέσα από τις δράσεις μου στα κοινά του τόπου μας και στο πολιτιστικό γίγνεσθαι, εύχομαι καλή αντάμωση στους κοινούς αγώνες πριν και μετά τις εκλογές, αλλά και πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.