HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ: Τρίτη σερί νίκη με... 30αρα

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Καλαβρύτων με ένα μείγμα έμπειρων παιχτών και νέων αθλητών και η προσθήκη καινούριων  αθλητών από μεταγρ...

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Καλαβρύτων με ένα μείγμα έμπειρων παιχτών και νέων αθλητών και η προσθήκη καινούριων αθλητών από μεταγραφές και έκδοση νέων δελτίων, συνεχίζει την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας στην ΕΣΚΑ-Η.
Μέχρι τώρα έχει πέντε νίκες και 3 ήττες βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και διεκδικεί  με αξιώσεις τη δεύτερη θέση, που δίνει την άνοδο στη Β΄ κατηγορία Υπολείπονται για τη λήξη της περιόδου 4 αγώνες.
Με την τεχνική καθοδήγηση του παλαίμαχου παίχτη της Δημήτρη Μέρμηγκα και του εν ενεργεία μπασκετμπολίστα Λεωνίδα Παπαδολιά υποδιοικητή της Π.Υ Καλαβρύτων με τακτικές εβδομαδιαίες προπονήσεις και αξιοποιώντας την ισχυρή έδρα στο κλειστό γυμναστήριο των Καλαβρύτων, με την υποστήριξη αρκετών φιλάθλων κυρίως νέων παιδιών έχουν δημιουργήσει ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο.
Στη Γ΄ κατηγορία ξεχωρίζει η ομάδα του Βαρθολομιού Ηλείας και η νεανική ομάδα του Γλαύκου 2017.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι:
-Κυλλήνη Α.Σ- ΑΕΚ 65-44
-ΑΕΚ- Πατρεύς Α.Π.Σ. 56-48
-Γαλαξίας Δεμενίκων- Α.Ε.Κ 59-57
-ΑΕΚ- Νέοι Γλαύκου 2017 32-60
-Βαρθολομιό Α.Ε- ΑΕΚ  66-56
-ΑΕΚ- Α.Γ.Σ Στρουσίου  56-35
-ΑΕΚ- Κυλλήνη Α.Σ  79-42
-Πατρεύς Α.Π.Σ- ΑΕΚ 56-85
Στην ομάδα μπάσκετ συμμετέχουν οι: Κ. Παρασκευόπουλος, Μ. Φράγκος, Ν. Τάγαρης, Α. Τομαράς, Πολ. Ανδρικόπουλος, Θ. Γεωργακόπουλος, Κ. Μίνκαν, Γ. Μπέκιος, Ν. Νικολόπουλος, Κ. Τσεντούρος, Αγγ. Χαλμούκης, Κ. Χαλμούκης, Αγγ. Στέργιος,Β. Κοτσίρης, Γ. Κοτσίρης, Βλάσης Τσεγγενές, Γ. Πετρόπουλος, Ηρ. Φωτεινός και Π. Φωτεινός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.