Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στο Μάνεσι Καλαβρύτων

Την Παρασκευή 3 Μαίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο ξωκλήσι της ‘’Παναγίτσας’’ στο Μάνεσι Καλαβρύτων, η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής....

Την Παρασκευή 3 Μαίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο ξωκλήσι της ‘’Παναγίτσας’’ στο Μάνεσι Καλαβρύτων, η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Στο ξωκλήσι το οποίο έλαμπε από  καθαριότητα χάρις στην φροντίδα της οικογένειας του π. Γεωργίου Δ. Τζελέπη, οι πιστοί προσήλθαν να προσκυνήσουν τη σεπτή εικόνα της Παναγίας και να ανάψουν ένα κεράκι για χάρη της. Μέσα στην ολάνθιστη φύση και κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο υπό τους ήχους από τις ψαλμωδίες του π. Γεωργίου Φ. Τζελέπη και του Χάρη Τριανταφυλλόπουλου, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη Θεία Λειτουργία.

Στο τέλος έγινε αρτοκλασία με άρτους που πρόσφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Μανεσίου κ. Ιωάννης Κουτρουμάνης. Νικήτρια στο τρέξιμο, στο έθιμο της κουλούρας, που κάθε χρόνο προσφέρει η πρεσβυτέρα Αντωνία Τζελέπη, αναδείχτηκε η μικρή Ξένια Τζελέπη.

Η Παναγία ας χαρίζει αμέτρητη ευτυχία σε κάθε σπιτικό και δύναμη στις δυσκολίες της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.