HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διάκριση για το Λύκειο Καλαβρύτων στον Εθνικό διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2019

Μια ακόμα πολύ σημαντική διάκριση για το σχολείο μας στον Εθνικό διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2019 που διοργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο....

Μια ακόμα πολύ σημαντική διάκριση για το σχολείο μας στον Εθνικό διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2019 που διοργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο. Η Α’ τάξη του σχολείου μας συμμετείχε και διακρίθηκε με την ομαδική εργασία της στην κατηγορία TELEMAQUE. Στον διαγωνισμό επίσης συμμετείχαν τιμητικά, παρά την πίεση των πανελλαδικών εξετάσεων και μαθήτριες της Γ’ τάξης του σχολείου μας. 
Τα Γαλλικό Ινστιτούτο απευθύνει "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς που παρότρυναν τους μαθητές τους να συμμετάσχουν στον Εθνικό διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2019: Το Θησαυροφυλάκιο των Θαυμάτων της Γαλλοφωνίας. Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό και τη συμβολή τους στην ανάδειξη της γαλλικής γλώσσας μέσα από τις δημιουργίες τους. 4500 μαθητές συμμετείχαν φέτος πραγματοποιώντας έργα εξαιρετικής καλλιτεχνικής και γλωσσικής ποιότητας! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!" 
Όλες οι εργασίες, θα μπορέσουν να προβληθούν στο πλαίσιο της εκπομπής του TV5 Monde "Προορισμός Γαλλοφωνία" αφιερωμένη στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2019, που θα γυριστεί μεταξύ 15 και 16 Ιουνίου και θα μεταδοθεί στο TV5 Monde τέλος Ιουνίου.
Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές που συμμετείχαν με τις εργασίες τους στον διαγωνισμό, ιδιαίτερα δε τους μαθητές της Α΄ τάξης που διακρίθηκαν και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και να έχουν επιτυχίες στη ζωή τους. Επίσης συγχαρητήρια ανήκουν και συνάδελφο καθηγητή Γαλλικής γλώσσας κο Στάθη Καράγιωργα, που ενθάρρυνε και βοήθησε τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους. 

Για το σύλλογο διδασκόντων
Ο Διευθυντής
Βασίλειος Νικ. Σπανός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.